4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απόψε θα μιλήσουν Ευρωπαϊκά ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ( από τη Cytavision και οι τρείς αγώνες)

Απόψε θα μιλήσουν Ευρωπαϊκά ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ( από τη Cytavision και οι τρείς αγώνες)

By on 26 Ιουλίου, 2018 0 602 Views

Με εντός έδρας αποστολή αρχίζει το ΑΠΟΕΛ τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League.

Μετά τον αποκλεισμό τους από τη Sūduva στην πρώτη προκριματική φάση του Champions League, οι πρωταθλητές μας συνεχίζουν στη διοργάνωση του Europa League με αντίπαλο την Εσθονική Flora Tallin.

Ο αγώνας της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 20:00.

Ο κύκλος της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ ενόψει Flora Tallin ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα της νίκης που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Εσθονοί άρχισαν επίσης τις υποχρεώσεις τους στην πρώτη προκριματική φάση του Champions League όπου αποκλείστηκαν από την H. Beer-Sheva με 4-1 στην έδρα τους και 3-1 εκτός έδρας.

Τον αγώνα του θα διαιτητεύσει ο Γερμανός Marco Fritz (διεθνής από το 2012) με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Marco Achmüller και Dominik Schaal. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Martin Petersen.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου στην Εσθονία.

Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο την ομάδα που θα αποκλειστεί από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League από το ζευγάρι της Dinamo Zagreb Κροατίας με την Hapoel Beer Sheva Ισραήλ. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησαν οι Κροάτες με 5-0.

Μονόλεπτος σιγή
Υπενθυμίζεται ότι η UEFA έχει κάνει δεκτό το αίτημα του ΑΠΟΕΛ για να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στην Ελλάδα με τις καταστροφικές πυρκαγιές

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Μετά τη Λιθουανία και την πρόκριση σε βάρος της FC Stumbras αποστολή στη Βοσνία / Ερζεγοβίνη για τον Απόλλωνα.

Στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League θα αντιμετωπίσει σήμερα Πέμπτη την Željezničar με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Stadion Grbavica και θα αρχίσει στις 21:30.

Η FK Željezničar Sarajevo στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Εσθονική FC Trans Narva με 2-0 εκτός έδρας και 3-1 στην έδρα της.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Αυστριακός Alexander Harkam (διεθνής από το 2012) με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Andreas Witschnigg και Robert Steinacher. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Christian-Petru Ciochirca.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στην Κύπρο.

Ο νικητής του αγώνα στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Dinamo Brest Λευκορωσίας – Ατρόμητος Περιστερίου.


ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Πρεμιέρα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σήμερα Πέμπτη από την Ιρλανδία για την κυπελλούχο μας ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League θα αντιμετωπίσει την Dundalk FC.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Oriel Park και θα αρχίσει στις 21:45.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον κύκλο της προετοιμασίας της την Τετάρτη με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα και με στόχο να δημιουργήσει από την Ιρλανδία τις βάσεις για πρόκριση.

Θα διαιτητεύσει ο Αυστριακός Harald Lechner (διεθνής από το 2010) με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Andreas Heidenreich και Maximilian Kolbitsch. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Julian Weinberger.

Οι Ιρλανδοί άρχισαν τις υποχρεώσεις τους από την πρώτη προκριματική φάση όπου απέκλεισαν την Εσθονική Λεβάντια με 1-0 εκτός έδρας και 2-1 στην έδρα τους.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου στην Κύπρο.

Ο νικητής του αγώνα στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Άγιαξ Ολλανδίας – Στουρμ Γκρατς Αυστρίας από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε ο Άγιαξ με 2-0