8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Βάσεις πρόκρισης για τον Απόλλωνα.Νίκη με 2-1 στη Βοσνία

Βάσεις πρόκρισης για τον Απόλλωνα.Νίκη με 2-1 στη Βοσνία

By on 26 Ιουλίου, 2018 0 5232 Views

Σημαντική νίκη με 2-1 για τον Απόλλωνα σε μια καυτή έδρα και σαφώς ανώτερος είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την πρόκριση.
Οι «γαλάζιοι» δέχτηκαν πίεση στα πρώτα λεπτά αλλά μετά το 15 έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Στο 23’ ο Μπογκίτσεβιτς… τιμώρησε άθελα του την ομάδα του, αφού μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πέδρο και την κεφαλιά του Γιούστε έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του τερματοφύλακα του. Ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία 3’ αργότερα να πάρει… αέρα δύο γκολ με τον Παπουλή ωστόσο να σημαδεύει το δοκάρι.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα από το α’ μέρος. Η Ζελέζνιτσαρ αν και έδειξε διάθεση να επιτεθεί, να βρει τους διαδρόμους, δεν κατάφερε να απειλήσει την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έλεγχε πλήρως το παιχνίδι χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, εκτός από κάποια σουτ που επιχείρησαν οι Βόσνιοι. Στο 78′ μετά από ένα κόρνερ ο Σακέτι πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, αφού έπιασε το σουτ σε κίνηση εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει… αφεντικό την ομάδα του για την πρόκριση. Στο 90′ από του πουθενά, μείωσε η Ζελέζνιτσαρ με τον Κπριτς έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Βάλε.

Έτσι ο Απόλλωνας φέρνει την νίκη στις αποσκευές του και είναι στα… πόδια του η πρόκριση για να τελειώσει την… δουλειά στο ΓΣΠ στις 2 Αυγούστου.!

Ζελέζνιτσαρ (Κρισμάρεβιτς): Κβοσέφσκι, Πάβιτς, Τζούρτζουριτς, Μπάκρατς, Κπριτς, Αρέτζινα, Μπογκίτσεβιτς, Ζάχμοβιτς (46′ Ζεκ), Σαμπανάτζοβιτς, Βράνιες(70′ Μπλακόγιεβιτς), Ρόντιν

Στον πάγκο: Φέχζιτς, Τσέχιτς Ε., Τσέχιτς Α., Βεσελίνοβιτς, Χαϊντάρεβιτς

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σουμάχ(46′ Βασιλείου), Σακέτι, Κυριάκου, Μάρκοβιτς(67′ Περέιρα), Σαρδινέρο, Παπουλής(84′ Σκέμπρι) , Μαγκλίτσα

Στον πάγκο: Κίσσας, Ζελάγια, Στυλιανού, Πολίτσι

Διαιτητές: Αλεξάντερ Χάρκαμ (Αντρέας Βίτσχινγκ, Ρόμπερτ Στέινατσερ/ Αυστρία)
Γήπεδο: «Grbavica»
Θεατές: 9.836 εισιτήρια