20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γυρίζει με λευκή ισοπαλία η ΑΕΚ και στο χέρι της η πρόκριση

Γυρίζει με λευκή ισοπαλία η ΑΕΚ και στο χέρι της η πρόκριση

By on 26 Ιουλίου, 2018 0 6171 Views

Πρεμιέρα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την ΑΕΚ και ισοπαλία στην Ιρλανδία. Στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League, η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία 0-0 με την Dundalk FC και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Λάρνακας.
Οι κυπελλούχοι μας διατήρησαν το μηδέν και πλέον θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στην έδρα τους.

Η ΑΕΚ παρά το ότι έδωσε τον πρώτο επίσημο αγώνα σε αντίθεση με τους Ιρλανδούς που μετρούν 25 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και παρά το ότι έπαιξε σε γήπεδο με συνθετικό γρασίδι, στάθηκε αρκετά καλά, και ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικότερα στα πρώτα 30 λεπτά κάθε ημιχρόνου. Βρήκε ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει.

Η Ντάνταλκ έδειξε ότι είναι μαχητική ομάδα με πολλά τρεξίματα και γίνεται επικίνδυνη. Απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις με πρωταγωνιστή τον Ντάφι που ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης.

Η κυπριακή ομάδα που έλεγξε το παιχνίδι, είχε για κορυφαίους τους Χέφελ, Λαρένα και Σίλβα.

ΝΤΑΝΤΑΛΚ: Ρότζερς, Γκάρτλαντ, Μάσϊ (80΄ Γιάρβις), Χoρ, Κλίρι, Σιλντς, Μπένσον, ΜακΓκράθ (67΄ ΜακΈλενι), Κόνολι (84΄ Μάρεϊ), Ντάφι, Χόμπαν

Στον πάγκο: Σάβα, Μάουτνεϊ, Τσβέντουκας, Μάρεϊ, Γιάρβις, ΜακΈλενι, Κέλι

ΑΕΚ: Τόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Γκονζάλεθ, Λαρένα (83΄Κάσες), Χέφελ, Ακοράν, Ιωάννου, Τομάς (62΄ Τέτε), Τρισκόφσκι, Γιάννου (90΄ Ρουσιάς)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τέτε, Κάσες, Αναστασίου, Μάμας, Κωνσταντίνου, Ρουσιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάραλντ Λέχνερ-Αυστρία (Χέιντενραϊχ, Κόλμπιτς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μάσι, Κλίρι, Χόμπαν, Ντάφι/ Σίλβα, Χέφελ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: “ΟΡΙΕΛ ΠΑΡΚ”

ΘΕΑΤΕΣ: 3000 (περίπου)