17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

ΜΗΝΥΝΑ ΑΡΧΗΓΩΝ :Η ΑΕΛ χρειάζεται τον κόσμο της

By on 2 Αυγούστου, 2018 0 12469 Views

Οι τέσσερεις αρχηγοί της ΑΕΛ, Ντόσα Τζούνιορ, Χάρης Κυριάκου, Κέβιν Λαφράνς και Ανδρέας Αβραάμ έκαναν δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι χρειάζονται δίπλα τους τον κόσμο.

ΝΤΟΣΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ: «Νομίζω κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Είμαστε σ΄ένα πολύ καλό μέρος με εξαιρετικές συνθήκες. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Τα παιδιά τα πάνε πολύ καλά. Είναι δύσκολα στην αρχή όπως είναι πάντα. Είμαι αισιόδοξος για φέτος. Θέλουμε ο κόσμος να πιστέψει σε μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι γεμάτα γήπεδα και κόσμος να φωνάζει για μας. Μερίδα του κόσμου δεν καταλαβαίνει πόση δύναμη μπορεί να δώσουν σε μας στο γήπεδο ακόμα κι΄αν χάνουμε. Ακόμα και όταν σφυρίζουν εναντίον μας, αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο να παλέψουμε για όλους. Πιστεύω ότι αν ο κόσμος έρθει στο γήπεδο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να κερδίσουμε κάτι. Η ΑΕΛ δεν είναι μόνο 11 παίκτες, είναι και 3-4 χιλιάδες κόσμος».

ΚΕΒΙΝ ΛΑΦΡΑΝΣ: «Είμαστε σε μια καλή φάση. Δεν είναι εύκολο μακριά από την οικογένεια σου αλλά όλοι κάνουμε καλή δουλειά. Αυτά που δείξαμε στα φιλικά είναι πολύ καλά. Είμαστε νέα ομάδα, νέοι παίκτες. Απ΄όταν αρχίσαμε την προετοιμασία γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδια. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Είμαι 100% ότι όλοι θα είναι έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει, ξέρω ότι αυτό ξεκινά από μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Δείτε το βίντεο: