3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Πέρασε δίκαια με δεύτερη νίκη ο Απόλλωνας (3-1)

By on 2 Αυγούστου, 2018 0 1808 Views

Με τη σφραγίδα του Φώτη Παπουλή ο Απόλλωνας πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της Ζελέζνιτσαρ για τον δεύτερο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Φώτης Παπουλής ήταν σε εξαιρετική βραδιά και πέτυχε τα τρία τέρματα της ομάδας του που… προς στιγμή αγχώθηκε από το γκολ του Ζεκ!

Από νωρίς η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή πήρε κεφάλι στο σκορ χάρις στο γκολ του Παπουλή στο 2’. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έκανε την κούρσα και πλάσαρε ιδανικά τον Κβοσέφσκι. Οι «γαλάζιοι» έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0, ωστόσο ισοφαρίστηκαν στο 43’ μετά από μια αμυντική αδράνεια από τον Ζεκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο… διαλύθηκαν τα όποια σύννεφα μπορεί να δημιουργήθηκαν πάνω από το στρατόπεδο του Απόλλωνα και το άγχος… έφυγα με το γκολ-πέναλτι του Παπουλή στο 56’ το οποίο κέρδισε ο Περέιρα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90′ και πάλι… ο άνθρωπος που πέτυχε τα δύο προηγούμενα τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Ο μεσοεπιθετικός της Λεμεσιανής ομάδας… έβαλε την σφραγίδα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση με τα τέρματα που πέτυχε.

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Κυριάκου, Σαρδινέρο(73′ Μπρου), Παπουλής, Σκέμπρι(46′ Περέιρα), Μαγκλίτσα(46′ Ζελάγια)

Στον πάγκο: Κίσσας, Μάρκοβιτς, Στυλιανού, Πίττας

Ζελέζνιτσαρ (Όντοβιτς): Κβοσέφσκι, Πάβιτς, Τζούρτζουριτς, Μπάκρατς, Ζεκ, Τσέχιτς(59′ Στεφάνοβιτς), Μπογκίτσεβιτς, Σαμπανάτζοβιτς(62′ Μπλακόγιεβιτς, Βεσελίνοβιτς(46′ Ζάχμοβιτς), Βράνιες, Κπριτς

Στον πάγκο: Φέχζιτς, Αρέτζινα, Χαϊντάρεβιτς, Ρόντιν

Κίτρινες: Παπουλής, Περέιρα / Κπριτς, Βεσελίνοβιτς, Βράνιες, Ζεκ
Κόκκινες:
Διαιτητές: Νικολάι Ποπόφ (Βέσελιν Ντομπριγιάνοφ, Πέταρ Τζουγκάνσκι/ Βουλγαρία)
ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ ΘΕΑΤΕΣ:3,500