18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Πέρασε εύκολα η ΑΕΚ.Σοβαρή και αποτελεσματική

By on 2 Αυγούστου, 2018 0 8946 Views

Η ΑΕΚ έπαιξε σοβαρά ,όπως έπρεπε απέναντι στην Ντάνταλκ και με… συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση, με 4-0. Ο Αντόνι Ιραόλα παρέταξε την ομάδα του με μόνο μια αλλαγή σε σύγκριση με την αναμέτρηση της Ιρλανδίας. Ο Τέτε αγωνίστηκε στη θέση του Τομάς, και ο βραχύσωμος μέσος έκανε τη διαφορά. Ο MVP ωστόσο, δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Τρισκόφσκι που ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Ο Σκοπιανός με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 13’ και στο 38’, ήταν ο ηγέτης των «κιτρινοπράσινων» σε αυτή την ευρεία νίκη. Ο Τέτε είχε κάνει το 2-0 στο 21’ και ο Τομάς στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Το παιχνίδι:

Καλύτερα μπήκε η ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό και έχασε μια-δυο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Το έκανε αυτό στο 13’ με τον Τρισκόφσκι, ενώ ο Τέτε στο 21’ διπλασίασε τα τέρματα των Λαρνακέων. Στη συνέχεια «κατέβασε» ταχύτητα η ΑΕΚ όμως ήλεγξε πλήρως την αναμέτρηση. Στο 38’, ξανά ο Σκοπιανός με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις στην προδιαγραφόμενη νίκη-πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά η ομάδα του Ιραόλα, είχε το δοκάρι με τον Τρισκόφσκι όμως από εκεί και πέρα έκανε συντήρηση δυνάμεων. Το 3-0 ήταν ιδανικό για να ελέγξει την αναμέτρηση και να πάρει την πρόκριση. Το γκολ του Τόμας στο 87’ έγραψε το τελικό 4-0.

ΑΕΚ: Tόνιο, Ιγκόρ Σίλβα, Τρουγιόλς, Γκονζάλεζ, Ιωάννου, Χέφελ, Λαρένα(70′ Κάσες), Τέτε(81′ Κωνσταντίνου), Ακοράν(86′ Τομάς), Τρισκόφσκι, Γιάννου

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Αναστασίου, Παναγίδης, Ρουσιάς

Ντάνταλκ: Ρότζερς, Γκάρντλαντ, Χορ, Σίλντς, Ντάφι, Χομπάν, ΜακΓκραθ, Κόνολι(46′ ΜακΚλίνεϊ), Μπένσον, Κλίρι(46′ Γκάνον), Τζάρβις

Στον πάγκο: Σάβα, Μάουτνι, Μάσεϊ, Μάρεϊ, Σβεντούκας