9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024

Θετικό το πρώτο δύσκολο τεστ της Ομόνοιας

By on 5 Αυγούστου, 2018 0 3146 Views

Ενθαρυντικά μηνύματα έστειλε η Ομόνοια στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο κέρδισε 1-0 μπροστά σε 12 και πλέον χιλιάδες οπαδούς της. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και η εμφάνιση, ιδίως στο α΄ 45λεπτο που ενθουσθασε τον κόσμο, ο οποίος έδωσε βροντερό παρόν και έδειξε ότι θα βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας,κάτι πολύ σημαντικό για τη νέα προσπάθεια της Ομόνοιας.

Η Ομόνοια είχε πολύ καλή παρουσία κυριαρχώντας στο α΄ ημίχρονο. Διάστημα στο οποίο σκόραρε με τον Νταρμπισάιαρ και έχασε άλλες 4-5 καλές ευκαιρίες. Ο ισπανός τεχνικός παράταξε την Ομόνοια με 4-3-3 και η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία, οργάνωση και δημιουργικό παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμό των πράσινων και αυτό είναι φυσιολογικό καθώς βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Αυτό, συν το ότι έγιναν αρκετές αλλαγές επηρέασε τους «πράσινους», οι οποίοι δεν είχαν την καλή παρουσία του α΄ 45λεπτου. Όμως ως το 70΄ δεν απειλήθηκαν καθόλου.

Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά βελτιώθηκε και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Νταρμπισάιαρ ο οποίος έφυγε στο 43΄ ως αναγκαστική αλλαγή μετά από κτύπημα στο πόδι. Υπάρχει ανησυχία, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί με την ελπίδα ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

Η Ομόνοια αγωνίστηκε ως εξής: Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες (69′ Τζαρσίνιο), Μόντες (81’Αλμπίν), Χριστοφή (75’Εντρένα), Ζίβετς (58’Λοέ), Ντάρμπισαϊρ (43’Ραμίρεζ).