5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Μετρά δυνάμεις η Ομόνοια κόντρα στον Παναθηναικό

By on 5 Αυγούστου, 2018 0 839 Views

Το σημερινό φιλικό της Ομόνοιας με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο δυνατό τεστ, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα να δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του σε σχέση με το σχήμα που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του.
Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιεί κυρίως το 4-2-3-1, το οποίο δοκίμασε και σε ορισμένα φιλικά στην Πολωνία, αν και έπαιξε και με διαφορετικούς σχηματισμούς.
Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία μέσα από αυτό το φιλικό να δει ο προπονητής, αλλά και προφανώς όλος ο κόσμος, την πρόοδο που έχει σημειώσει η ομάδα, με βάση τη δουλειά που έχει γίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τα βλέμματα και η προσοχή θα πέσουν κυρίως στα νέα αποκτήματα, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα τους δουν οι φίλοι των «πράσινων» από κοντά.

Από την άλλη θα δοθεί η ευκαιρία και στον τεχνικό διευθυντή Άνχελ Γκόμες να κρίνει τα δεδομένα στην ομάδα και να αποφασίσει σε σχέση με την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ. Ίσως να περιμένει και το επόμενο φιλικό, αλλά μέσα από αυτά τα παιγνίδια θα καταλήξει σε ποια θέση θα γίνει η τελευταία κίνηση για ενίσχυση.

Πολύ μαζική προσέλευση αναμένεται από τον κόσμο του «τριφυλλιού» σήμερα στο ΓΣΠ, όπου ενδέχεται να φθάσει, ίσως και να ξεπεράσει τις εννέα χιλιάδες!.. Η προπώληση ήταν χθες στις 6200! Να σημειωθεί ότι το φιλικό δεν θα είναι τηλεοπτικό και θα αρχίσει στις 7.30 μμ