17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ :Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό

By on 13 Αυγούστου, 2018 0 3351 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας Κυριάκος Δημητρίου.

Για το μεγάλο διπλό στην Αυστρία και ενόψει επαναληπτικού…

«Ήταν μια μεγάλή νίκη, το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι της Πέμπτης και θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν και εκείνη η στιγμή που διακόπηκε το παιχνίδι, δεν επηρεαστήκαμε ευτυχώς και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο»

Πιστεύετε ότι αν κάνετε το ίδιο και στην «Αρένα» θα προκριθείτε;

«Η πίστη στις δυνατότητες δεν έχει λείψει και το είπαμε και πριν το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλος αντίπαλος η Στουρμ Γκρατς και ξέρουμε επίσης ότι βγάλαμε εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο της. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ξέρουμε ότι είναι πλεονέκτημα το ότι παίζουμε στην έδρα μας αλλά πρέπει να αποδώσουμε και πάλι σε υψηλούς ρυθμούς».

Έβαλε και τα δικά του στοιχεία ο Άντονι Ιραόλα…

«Παιχνίδι με παιχνίδι περιμένουμε την ομάδα μας να παρουσιάζεται καλύτερη. Τώρα είναι που παίζουμε τα πρώτα επίσημα ματς και σιγά, σιγά περιμένουμε να αυξάνονται και οι επιλογές όπως έγινε και στην Αυστρία».

Για τα αγωνιστικά…

«Θα δούμε και σήμερα τα δεδομένα και αν θα διαφοροποιηθεί οτιδήποτε».

Είναι μια ευκαιρία για την ΑΕΚ να κάνει ρεκόρ προσέλευσης στον επαναληπτικό;

«Κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία, κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση έστω και αν είμαστε στην εβδομάδα του 15Αυγούστου. Οι ενδείξεις είναι θετικές».