3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΡΑΟΛΑ:Το παιγνίδι της Πέμπτης θα κρίνει την πρόκριση

ΙΡΑΟΛΑ:Το παιγνίδι της Πέμπτης θα κρίνει την πρόκριση

By on 15 Αυγούστου, 2018 0 1579 Views

Για τον επαναληπτικό κόντρα στην Στουρμ Γκρατς μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας Άντονι Ιραόλα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:

«Περιμένω δύο ομάδες με παρόμοια συμπεριφορά με το πρώτο ματς, θα προσπαθήσουν να έχουν τον έλεγχο. Όποιος αποδώσει καλύτερα σε αυτό, όποιος είναι περισσότερο έτοιμος θα έχει και το προβάδισμα. Πνευματικά δεν περιμένω πολλές διαφορές».

«Το κομμάτι που θα φέρει την πρόκριση θα είναι το αυριανό. Η ομάδα που θα παρουσιαστεί καλύτερη θα πάρει την πρόκριση».

«Πρέπει να πούμε ότι η Στουρμ είναι πολύ καλή ομάδα ατομικά και τακτικά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην έδρα της αλλά είχε ένα καλό ποσοστό κατοχής κοντά στο 60% και περιμένω ότι θα υπάρξουν και στο αυριανό παιχνίδι στιγμές που θα υποφέρουμε. Το ζητούμενο είναι να δείξουμε ομαδικότητα και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους όταν πάρει ρίσκα στο παιχνίδι η αντίπαλος μας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα ακόμα δεν δέχθηκε γκολ…

«Είναι θετικό το γεγονός ότι και στα φιλικά και στα επίσημα κρατήσαμε το μηδέν αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει τίποτα όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η Στουρμ να μας βάλει γκολ. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και κυρίως επιθετικά. Είμαι χαρούμενος γενικότερα από την απόδοση που βγάλαμε μέχρι στιγμής στα παιχνίδια».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο της ΑΕΚ…

«Είναι ευκαιρία το αυριανό παιχνίδι και για εμάς και για τον κόσμο. Χρειαζόμαστε την ενέργεια του κόσμου και μαζί τους θα είναι καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα. Τους θέλουμε από την αρχή και είναι σημαντική η παρουσία τους».

ΝΑΤΣΟ ΚΑΣΕΣ

«Ένας λόγος για να έρθω στην ΑΕΚ ήταν να παίζω τέτοια ανταγωνιστικά παιχνίδια, μου αρέσει και το πρωτάθλημα. Στην Αυστρία ήταν το πρώτο μου που ξεκίνησα. Ίσως να υποτιμούν κάποιοι τις Κυπριακές ομάδες αλλά είδα ότι διαθέτουμε ανταγωνιστικές ομάδες».