7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΕΛ:Με αλλαγές για την πρόκριση(20:00 Cytavision Sports 1)

By on 16 Αυγούστου, 2018 0 1226 Views

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ.
—————————-

Το 2-2 που προηγήθηκε στο Ισραήλ άφησε ανοικτή την πρόκριση για τα play-off του Europa League.

Το ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό της Πέμπτης κυνηγά νικηφόρο αποτέλεσμα και παρά το μικρό πλεονέκτημα της εκτός έδρας ισοπαλίας, ο προπονητής της ομάδας Μπρούνο Μπαλταζάρ μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου αφού αρχικά δήλωσε πως η ισοπαλία δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Περιμένουμε ένα σκληρό παιγνίδι απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο. Η Be’er Sheva θα προσπαθήσει να ρισκάρει για να σκοράρει στο ΓΣΠ. Είναι ένα παιγνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».

Ο αγώνας στο Στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 20:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision Sports 1.H απουσία του Ντελατόρε που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο Ισραήλ είναι πλήγμα για το ΑΠΟΕΛ αφού ο προπονητής του θα πρέπει να καλύψει την απουσία με αλλαγή πλάνου ωστόσο με την στήριξη του κόσμου του το ΑΠΟΕΛ θα τα δώσει όλα γι ατην πρόκριση.

Θα διαιτητεύσει ο Φινλανδός Mattias Gestranius (διεθνής από το 2009) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Jan-Peter Aravirta και Mikko Alakare.

Το ΑΠΟΕΛ ξεπερνώντας την Ισραηλινή ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αστάνα που αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο σημερινός αγώνας θα είναι ο έκτος για το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα:

Champions League
1ος προκριματικός γύρος
FK Sūduva – ΑΠΟΕΛ…3-1
ΑΠΟΕΛ – FK Sūduva…1-0

Europa League
2ος προκριματικός γύρος
ΑΠΟΕΛ – Flora Tallin…5-0
Flora Tallin – ΑΠΟΕΛ…2-0

3ος προκριματικός γύρος
Hapoel Be’er Sheva – ΑΠΟΕΛ…2-2