27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με όπλο το προβάδισμα της σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ

Με όπλο το προβάδισμα της σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ

By on 16 Αυγούστου, 2018 0 1601 Views

Στιγμιότυπο από τον πρώτο αγώνα της Αυστρίας.
—————————————

Μετά το νικηφόρο 2-0 στην Αυστρία η ΑΕΚ θα επιδιώξει να σφραγίσει με νέα επιτυχία το εισιτήριο της πρόκρισης για τα play-off του Europa League.

Στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης, σήμερα Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στο ΑΕΚ Αρένα τη Στουρμ Γκρατς στον επαναληπτικό και οι δυνατές βάσεις που δημιουργήθηκαν από το νικηφόρο 2-0, δίνουν το δικαίωμα στους κυπελλούχους μας να διεκδικήσουν με καλύτερες προϋποθέσεις την πρόκριση για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Το ζητούμενο είναι να δείξουμε ομαδικότητα και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους όταν πάρει ρίσκα στο παιχνίδι η αντίπαλος μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ Άντονι Ιραόλα.

Ο αγώνας στο ΑΕΚ Αρένα θα αρχίσει στις 18:30 με απευθείας μετάδοση από τη Cytavision Sports 2.

Θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Paolo Valeri (διεθνής από το 2011) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Elenito Di Liberatore και Daniele Bindoni.

Η ΑΕΚ άρχισε τις υποχρεώσεις της από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League όπου απέκλεισε την Ιρλανδική Dundalk FC (0-0 και 4-0).

Ο σημερινός θα είναι ο τέταρτος της αγώνας στην Ευρώπη και στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι διατηρεί το μηδέν παθητικό.

Η ΑΕΚ αποκλείοντας τη Στουρμ Γκρατς, θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Τρετσίν Σλοβακίας – Φέγενορντ Ολλανδίας. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε η Τρετσίν στην έδρα της με 4-0.