28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Ομάδα 5 αστέρων η ΑΕΚ πέρασε πανηγυρικά

By on 16 Αυγούστου, 2018 0 3605 Views

Εξαιρετική και επιβλητική ήταν η ΑΕΚ απέναντι στην Στουρμ Γκρατς στην επαναληπτική αναμέτρηση με τους Αυστριακούς και σφράγισε με τον ιδανικότερο τρόπο την πρόκρισή της στα play-offs του Europa League με συνολικό σκορ 7-0 που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της δίκαιης πρόκρισης της

Σε μεγάλη βραδιά ο Ιβάν Τριτσκόφσκι που έκανε χατ-τρικ.

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή για άλλη μια φορά στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ». Επιβλήθηκε από την αρχή του αντιπάλου και δεν τον άφησε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τόνιο.

Ο Ιραόλα, διαβασμένος σε ακόμη ένα παιχνίδι, έπνιξε τα ατού της Στουρμ Γκρατς και παρά το ότι δεν βρισκόταν στον πάγκο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο διότι αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες στο τέλος του πρώτου 45λεπτου, «καθάρισε» την Αυστριακή ομάδα. Ένα γκολ ο Λαρένα από την άσπρη βούλα, πάρτι του Τρισκόφσκι που πέτυχε χατ-τρικ φτάνοντας τα 15 γκολ και το… κερασάκι στην τούρτα από τον Φλοριάν που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ήταν το ιδανικό.

Στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε η ΑΕΚ να προηγηθεί και να σκοτώσει την υπόθεση πρόκριση. Οι Αυστριακού δεν μπορούσαν να απειλήσουν και αυτό φαινόταν. Η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ ήταν εξαιρετική και το γκολ του «Τρίσκο» διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησαν οι Αυστριακοί, ωστόσο η κόκκινη του Λόβριτς σε μια αδιανόητη ενέργεια έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα άλλες δυο φορές με Λαρένα και Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός, έκανε πάρτι στην «Αρένα», έκανε χατ-τρικ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 5-0, έκανε ο Φλοριάν που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.

ΑΕΚ (Ιραόλα): Τόνιο, Ιγκόρ Σίλβα, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Λαρένα(78′ Ασόμπρε), Ακοράν, Τέτε(69′ Κάσες)Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκονζάλεθ, Γιάννου(81′ Φλοριάν)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τομάς, Αναστασίου, Παναγίδης, Κωνσταντίνου

Στουρμ Γκρατς (Βόγκελ): Σουλτζενάουερ, Σράμελ, Λάκνερ, Λόβριτς, Ζούλτς, Πινκ(64′ Αυλονίτης), Χόσινερ(73′ Εζέ), Σπέντχοφερ, Κόχ, Ομπερμάιρ, Μάρεσιτς(46′ Χούσπεκ)

Στον πάγκο: Γιουλάνι, Γκρόζουρεκ, Φερέιρα, Λέιμα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάολο Βάλερι (Ιταλία)
Α’ Βοηθός: Τζιοβάνι Ντι Λεμπερατόρε (Ιταλία)
Β’ Βοηθός: Ντανιέλε Μπιτόνι (Ιταλία)
Τέταρτος: Μαουρίτσιο Μαριάνι (Ιταλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάννου / Μάρεσιτς, Κοχ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Λόβριτς (2η κίτρινη)
ΓΗΠΕΔΟ: «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ»
ΘΕΑΤΕΣ: 4000