3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απο το ΓΣΠ αρχίζει το ΑΠΟΕΛ ,εκτός έδρας Απόλλωνας-ΑΕΚ στη μάχη για τους ομίλους(Πιθανές αναβολές στις δυο πρώτες αγωνιστικές)

Απο το ΓΣΠ αρχίζει το ΑΠΟΕΛ ,εκτός έδρας Απόλλωνας-ΑΕΚ στη μάχη για τους ομίλους(Πιθανές αναβολές στις δυο πρώτες αγωνιστικές)

By on 17 Αυγούστου, 2018 0 628 Views

Με τρεις ομάδες στα Play off του Europa League συνεχίζει η Κύπρος με την ευχή όλων να τις δούμε και στους ομίλους.
Η προσπάθεια τους αρχίζει από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα όπου θα προσπαθήσουν για το πρώτο βήμα. Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Αυγούστου θα γίνουν τα πρώτα ματς, το ένα στην Κύπρο και τα άλλα δύο εκτός. Το ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Αστάνα στο ΓΣΠ, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Σλοβακία για να αντιμετωπίσει την Τρεντσίν και ο Απόλλωνας θα πάει στην Ελβετία να δώσει το πρώτο ματς με την Βασιλεία.Οι επαναληπτικοί θα γίνουν την Πέμπτη 30 Αυγούστου.
Είναι δεδομένο ότι με την παρουσία τριων ομάδων μας στα play-off θα έχουμε αναβολές στις δυο πρώτες αγωνιστικές .Στην πρεμιέρα η ΑΕΚ πάιζει με την Πάφο ,ο Απόλλωνας με την Ένωση και το ΑΠΟΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα. Στη δεύτερη αγωνιστική το ΑΠΟΕΛ παίζει με την Ομόνοια και η ΑΕΚ με τον Απόλλωνα.Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Cyta επιτρέπει στις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν πρόκριση στους ομίλους να ζητήσουν αναβολή και αναμένεται ότι θα έχουμε αναβολές.