5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για το τέλειο παιγνίδι ο Απόλλωνας

By on 29 Αυγούστου, 2018 0 2096 Views

Ηθικό ντοπάρισμα στους παίκτες του επιχείρησε να δώσει ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη Τύπου πριν τον αγώνα της Πέμπτης με τη Βασιλεία. Δήλωσε ότι πιστεύει πάρα πολύ σε αυτούς και πρόσθεσε ότι όσοι οπαδοί βρεθούν στο γήπεδο θα τους αναγκάσει η ομάδα να μπουν στο παιχνίδι. Επανέλαβε ότι για να περάσει ο Απόλλωνας πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι.

Στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε:

«Σίγουρα την περασμένη βδομάδα πριν το παιχνίδι όταν είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη Βασιλεία ο στόχος ήταν να φέρουμε το παιχνίδι στο ΓΣΠ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Αυτό επιτεύχθηκε.

Τώρα ο στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και για να περάσουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι.

Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου, ειδικά αυτή τη βδομάδα έδειξαν πόσο πολλοί το θέλουν. Όσοι φίλαθλοι έρθουν αύριο στο γήπεδο θα τους αναγκάσει η ομάδα να μπουν στο παιχνίδι. Θα μικρύνουμε τις διαφορές που έχουν οι δύο ομάδες. Ξέρουμε τις διαφορές αλλά θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε».

Ο Απόλλωνας είχε κληρωθεί να δώσει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Βασιλεία στην Κύπρο κι αν υπήρχε άλλο γήπεδο θα έπαιζε κανονικά στην έδρα του χωρίς να έχει τεθεί σε ισχύ η κάρτα φιλάθλου. Νιώθετε ότι αδικείστε διπλά από αυτή την κατάσταση, ρωτήθηκε;

«Μας έχει κουράσει αφάνταστα αυτό το θέμα. Αν δεν υπήρχε αυτό το μέτρο η προσέλευση ίσως έφτανε τις 10 χιλιάδες. Θα προσπαθήσουμε όσοι είμαστε εδώ αύριο να ικανοποιήσουμε όσους έρθουν και όσους δεν έρθουν και να τους χαρίσουμε την πρόκριση».

Για το σχόλιο του Κόλερ ότι είναι πιο έμπειρος ο Απόλλωνας:

«Σίγουρα είναι σημαντικό ότι η περσινή χρόνια έδωσε αρκετές εμπειρίες στους παίκτες. Σημασία έχει αυτός που θα είναι πιο έτοιμος και κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει. Συγκέντρωση. Αυτό μετρά και αυτός που θα την χάσει θα το… πληρώσει. Σε αυτό το επίπεδο η μπάλα τιμωρεί. Πιστεύω στους παίκτες μου πάρα πολύ».

Ο ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών παραβρέθηκε ο Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος δήλωσε:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και θα παλέψουμε να προκριθούμε».

Για το γκολ που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι το οποίο ήταν το πρώτο στην Ευρώπη με τη φανέλα του Απόλλωνα, ανέφερε:

«Είναι σημαντικό το να σκοράρω, αλλά είναι πιο σημαντικό να κερδίζει η ομάδα».

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΑ 1700

Ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου αναφερόμενος στην προπώληση είπε: «Προπωλήθηκαν 1700 εισιτήρια και σίγουρα αυτό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του Απόλλωνα. Εμείς αύριο έχουμε την υποχρέωση να πεθάνουμε στο γήπεδο».