21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Δεν νοιώθω ότι είναι το πιο σημαντικό για μένα.

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Δεν νοιώθω ότι είναι το πιο σημαντικό για μένα.

By on 29 Αυγούστου, 2018 0 1702 Views

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στην διάσκεψη τύπου ενόψει του επαναληπτικού με την Αστάνα ανέφερε τα εξής:

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι:

«Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Αστανα είναι ένας δύσκολος αντιπαλος. Είναι ώριμη ομάδα, ξέρει να διαχειρίζεται τους αγώνες της και περιμένω αύριο ότι θα μπει για να κερδίσει».

Πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Περιμένω την Αστανα να ξεκινήσει δυνατά. Πρέπει να σκοράρουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν θα μπούμε για να υπερασπίσουμε το σκορ».

Για τον Γιώργο Εφραίμ…

«Νοιώθει καλύτερα και θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί και δεν θέλω να πω αν θα αγωνιστεί για λόγους τακτικής».

Αν έχει ξεχωρίσει παίκτες από Αστάνα…

«Έχουμε κάνει γενική ανάλυση της ομάδας. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι παίζει σαν ομάδα. Υπάρχει το βραζιλιάνικο στην ομάδα και στην επίθεση έχει 2 πολύ καλούς παίξτες. Πίσω είναι ο Ανισιτς που δεν ξέρω αν θα παίξει αύριο».

Για το πλαστικό χορτοτάπητα και τις δύο ήττες στο παρελθόν…

«Είναι ένα καινούργιο περιβάλλον. Είναι κάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα. Η μπάλα κινείται διαφορετικά και πιο γρήγορα Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν ότι χάσαμε δύο παιχνίδια εδώ. Κοιτάζουμε το αυριανό παιχνίδι μόνο. Θέλουμε να προκριθούμε ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το γεγονός ότι είναι το πρώτο του παιχνίδι σε πλέι οφ:

«Δεν νοιώθω ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για μένα. Μην μου βάζετε περισσότερη πίεση από όση έχω τώρα. Είναι η δουλειά μου ως προπονητής να επικεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις έξτρα επιλογές και σε πιο σημείο αγωνιστικά βρίσκεται η ομάδα…

«Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές και γινόμαστε πιο δυνατοί. Είμαστε στο έβδομο παιχνίδι και οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να δείξουμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο αυριανό παιχνίδι».

Αν νοιώθει ότι θα πάρει εκδίκηση επειδή η Σούντουβα είχε Καζάκο προπονητή…

«Όχι δεν το βλέπω έτσι. Η Αστάνα έπαιξε και με Πορτογαλικές ομάδες και έχασε».