30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024

Η προετοιμασία της Εθνικής Νέων

By on 30 Αυγούστου, 2018 0 590 Views

Με πρωινή προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων ενόψει της αποστολής που θα ακολουθήσει στη Ρουμανία για διπλό φιλικό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα με τέσσερις προπονήσεις και η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Βουκουρέστι ξημερώματα της Παρασκευής, 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Νεόφυτος Λάρκου για τις επόμενες προπονήσεις αλλά και στα φιλικά της Ρουμανίας, θα έχει στη διάθεση του και τους διεθνείς μας που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Τα φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας είναι προγραμματισμένα για τις 8 και 10 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της Ομοσπονδίας της χώρας.

Χορηγός της Εθνική μας ομάδα των Νέων η εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Η Εθνική Νέων μέσα από τα δυνατά διεθνή φιλικά έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί καλύτερα για τις επόμενες υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 της UEFA.

Αντίπαλοι μας θα είναι η Ρωσία, το Μαυροβούνιο και η Λετονία και οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου μας σύμφωνα με τον σχεδιασμό της UEFA θα προχωρήσουν στον elite round.

Οι αγώνες που αφορούν τον όμιλο μας θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Πάφο.