21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

ΙΡΑΟΛΑ:Μια νύχτα όνειρο

By on 30 Αυγούστου, 2018 0 491 Views

Η ΑΕΚ μετά από εφτά χρόνια είναι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ο προπονητής της ομάδας, Άντονι Ιραόλα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, προσπαθώντας ωστόσο να κρατήσει και χαμηλούς τόνους.

Οι δηλώσεις του:

«Προφανώς και είναι μια ονειρική βραδιά η αποψινή. Για όλους στο σύλλογο, για εμένα, αλλά περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές. Βρισκόμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και το αξίζουν».

«Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα, που είχε πολλά τρεξίματα. Σε κάποια στιγμή άφησε κενούς χώρους και μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Η βραδιά απόψε προσφέρεται για την απολύσουμε και αύριο θα βρεθούμε στη κλήρωση».

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί είναι η πρώτη μου εμπειρία ως προπονητής, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο της ΑΕΚ και όσους βρίσκονται στην οικογένεια της ομάδας».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Είναι η πρώτη μου εμπειρία και ευχαριστώ το επιτελείο, ευχαριστώ τους παίκτες και επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους στο σύλλογο που με βοήθησαν από τη πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ».