21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μεγάλη βραδιά για την Αεκάρα .Πέρασε αήττητη στους ομίλους

Μεγάλη βραδιά για την Αεκάρα .Πέρασε αήττητη στους ομίλους

By on 30 Αυγούστου, 2018 0 477 Views

Η ΑΕΚ με ονειρική εμφάνιση επικράτησε 3-0 της Τρέντσιν και πήρε τη πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έπειτα από 7 χρόνια και μάλιστα αήττητη! Μεγάλη νύχτα για την ομάδα της Λάρνακας!

Γκολ από τα αποδυτήρια είχε το… μενού για την ΑΕΚ! Ο Γιάννου, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, στα 24 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ με πλασέ εντός περιοχής! Στο 35’ ήταν η σειρά του Ακοράν αφού με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Σέμρινετς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε! Στο 57’ λανθασμένα δεν δόθηκε πέναλτι στον Ακοράν, αφού υπήρξε καθαρή παράβαση πάνω στον Ισπανό. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα δεν… πτοήθηκε καθόλου από αυτό το γεγονός και στο 65’ ο Γιάννου έβαλε το κερασάκι στη τούρτα, με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τρισκόφσκι διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και «σφραγίζοντας» την υπόθεση πρόκριση για την ΑΕΚ!

Μια εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα της Λάρνκας, που περνά στους ομίλους, αφού της άξιζε και 7 χρόνια ήταν αρκετά! Με το σφύριγμα του τέλους κανένας δεν έφυγε από το γήπεδο, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ είχαν ετοιμάσει και πυροτεχνήματα!

AEK (Iραόλα): Τόνιο, Ιγκόρ, Μοϊσόφ, Μιγκέλ, Τρουγιόλς, Λαρένα (83′ Γκαρσία), Χέφελ, Τέτε (62′ Κάσες), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Γιάννου (74′ Φλοριάν)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Αντωνιάδης, Καταλά, Ασόμπρε

Τρέντσιν (Μονίζ): Σέμρινετς, Τζούλιεν, Γεμ, Σούλεκ, Τσατάκοβιτς, Παούρ, Ούμπινγκ (73′ Κλέτσικ), Σλίγκερς, Αζάνγκο, Μαχντιουί, Μάνσε (73′ Ουμέχ)

Στον πάγκο: Χριντίλιτσκα, Σκοβάισα, Μπούκαρι, Βαν Άρνχεμ, Μάσοβιτς

Kίτρινες: Λαρένα, Κάσες, Γκαρσία / Μανσέ, Τσατάκοβιτς, Παούρ, Μαχντιουί
Κόκκινες:
Γήπεδο: «AEK Αρένα»
Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεβ (Ιγκόρ Ντεμέσκο, Αλεξέι Λούνεφ/ Ρωσία)
Θεατές: 5.159 εισιτήρια