10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024

Κλήση διεθνών με υποσχέσεις από Μπεν Σιμόν

By on 31 Αυγούστου, 2018 0 692 Views

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Μιχάλης Ππεκρής με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν.
——————————-

Σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν ανακοίνωσε την κλήση των ποδοσφαιριστών για τους αγώνες της Κύπρου με τη Νορβηγία και τη Σλοβενία στις 6 και 9 Σεπτεμβρίου 2018 για το Πρωτάθλημα των Εθνών.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι 23 ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ονησίφορος Ρουσιάς
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανδρέας Αβραάμ, Νέστωρ Μυτίδης
ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Ούρκο Πάρντο
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Γιώργος Οικονομίδης
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Κωστάκης Αρτυματάς, Νικόλας Ιωάννου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γεώργιος Βασιλείου, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Βασίλειος Παπαφώτης
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Γεράσιμος Φυλακτού
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ρενάτο Μαρκάσα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κωνσταντίνος Παναγή, Ιωάννης Κούσουλος
F.C. COPENHAGEN: Πιέρος Σωτηρίου
JUVENTUS F.C.: Γρηγόρης Κάστανος
SOUTHEND UNITED: Τζέισον Δημητρίου
STANDARD LIEGE: Κωνσταντίνος Λαΐφης
GANGWON FC: Βαλεντίνος Σιέλης

*Στην κλήση των διεθνών εξωτερικού πριν μερικές μέρες είχε ανακοινωθεί και η κλήση του Άντονι Γεωργίου της Τόττεναμ ο οποίος όμως αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού.

Η προετοιμασία θα αρχίσει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις 18:00 στο ΓΣΠ. Πριν την προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις από διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή μας θα αναχωρήσει για τη Νορβηγία στις 09:45 το πρωί της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Μιχάλης Ππεκρής μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου, ανέφερε:
«Ως ηγεσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εκφράζουμε δημόσια την εμπιστοσύνη μας στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και γενικότερα όσους πλαισιώνουν την Εθνική Ομάδα. Έμπρακτη και ουσιαστική είναι η στήριξη μας στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλεται για πρόοδο και ανάπτυξη των Εθνικών Ομάδων, καθώς όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Εθνική Ομάδα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό.
Νοιώθουμε περήφανοι για την Εθνική μας Ομάδα γνωρίζουμε για τις ικανότητες και το ταλέντο του έμψυχου δυναμικού και αναμένουμε ότι στο γήπεδο θα δώσει η Εθνική Ομάδα τον καλύτερο της εαυτό.
Στόχος στο ποδόσφαιρο είναι πάντα η νίκη. Αυτό επιδιώκουμε και για αυτό αγωνιζόμαστε, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Από κει και πέρα καλούμε όλο τον κόσμο και κυρίως το φίλαθλο κοινό να αγκαλιάσει την Εθνική Ομάδα όπως και στο παρελθόν και να σταθεί δίπλα μας στους επικείμενους αγώνες.
Με την ευκαιρία αυτή θέλω να απευθύνω ένα δημόσιο κάλεσμα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, ανθρώπους που βρίσκονται κοντά ή όχι στο ποδόσφαιρο και γενικότερα σε ολόκληρη την κοινωνία για ποδοσφαιρικούς, πολιτικούς και εθνικούς λόγους, να έρθει στο ΓΣΠ στις 09 Σεπτεμβρίου και να αποτελέσει το δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας στον αγώνα με την Σλοβενία.
Στο ποδόσφαιρο τα λόγια είναι περιττά. Αυτό που έχει σημασία είναι η αγωνιστικότητα, η απόδοση και τα αποτελέσματα. Εκεί θα κριθούμε και εμείς και ευελπιστούμε να εισέλθουμε ισχυροί και δυνατοί στη νέα εποχή».

Μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Εθνικής Ραν Μπεν Σιμόν δήλωσε:

“Θέλουμε να πετύχουμε δύο πράγματα από την παρουσία μας στο Πρωτάθλημα των Εθνών. Πρώτο, να δώσουμε αξία στην Εθνική μας ομάδα και να κάνουμε τον κόσμο περήφανο για την ομάδα της χώρας του και δεύτερο, να πετύχουμε κάτι που δεν κατάφεραμε ποτέ στο παρελθόν. Έχουμε μια πολυ καλή γενιά ποδοσφαιριστών με μεγάλο ταλέντο και προσωπικότητα στην οποία πιστεύω πάρα πολύ. Έχουμε μεγάλη υποστήριξη από την Ομοσπονδία και ελπίζω να έχει φτάσει η ώρα να τους ανταποδώσουμε την στήριξη”.