8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΛΟΠ:Ο Άλισον προκαλεί εμφράγματα..Ξέρουμε ότι είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας

ΚΛΟΠ:Ο Άλισον προκαλεί εμφράγματα..Ξέρουμε ότι είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2018 0 651 Views

O Γίργκεν Κλοπ είχε πει πριν μια εβδομάδα ότι ο Άλισον προκαλεί… εμφράγματα με τα ρίσκα που παίρνει με τη μπάλα και στο επόμενο ματς, ο Βραζιλιάνος έκανε λάθος.
Ο Άλισον έκανε ένα λάθος που δεν κόστισε στην ομάδα του, καθώς η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 τη Λέστερ και συνεχίζει μόνο με νίκες. Ο Κλοπ, ο οποίος είχε πει την προηγούμενο εβδομάδα ότι ο τερματοφύλακάς του προκαλεί… εμφράγματα με τα ρίσκα που παίρνει με τη μπάλα, τόνισε μετά το παιχνίδι: «Ξεκάθαρα θα συνέβαινε σε κάποιο ματς, αλλά δεν πίστευα ότι θα συμβεί αμέσως στο επόμενο ματς! Όλα καλά, το ξέρει ότι θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τη φάση. Το είπα την προηγούμενη εβδομάδα, πρέπει να το συνηθίσουμε. Να μην δίνουμε τη μπάλα συνεχώς πίσω στον τερματοφύλακα, χωρίς να έχουμε ιδέες.

Υπάρχουν άλλες λύσεις. Πιστεύω ο Τζο θα μπορούσε να έχει διώξει τη μπάλα. και ο Βίρχιλ σίγουρα, αλλά και ο Άλισον θα μπορούσε επίσης να το είχε κάνει. Έτσι έγινε, είμαστε μια χαρά με αυτό. Ξέρουμε ότι είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας, που έκανε φανταστικές επεμβάσεις ξανά και μας βοήθησε πολύ».