27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Πρώτος συμβιβασμός .Η Πάφος είπε όχι στην Κυρία (1-1)

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2018 0 2540 Views

«Πρώτος συβιβασμός στο πρωτάθλημα στο «Στέλιος Κυριακίδης», μεταξύ Πάφου και Ανόρθωσης. Η Ανόρθωση είχε καλά διαστήματα στο Α’ ημίχρονο και μετά το προβάδισμα της βρήκε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά δεν ήρθε και στο β’ημίχρονο η Πάφος αντέδρασε και πίεσε φθάνοντας στην ισοφάριση δείχνοντας οτι θα είναι ομάδα με αξιώσεις στο πρωτάθλημα.Μπορεί να φαίνονται χαμένοι 2 βαθμοί για την Ανόρθωση ωστόσο η Πάφος έδειξε δυνατότητες και ο βαθμός εκτός έδρας στη συνέχεια ίσως αποδειχθεί πολύτιμος.

Το παιχνίδι:

Η Πάφος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχασε την πρώτη ευκαιρία, όμως μετά η Ανόρθωση ισορρόπησε. Απείλησε πρώτα με τον Πράνιτς στο 10’, και δέκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με τον Ράγιος με κοντινή προβολή. Μια ενυπωσιακή ενέργεια του Ντούρις στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από το κέντρο του γηπέδου, έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της «Κυρίας» όμως ο τερματοφύλακας της Πάφου έσωσε την εστία του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πάφος μπήκε πιο ορεξάτη και πατούσε αρκετά συχνά την περιοχή του Βάργκιτς. Δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 82’ με τον Ανγκούλο με σουτ εντός περιοχής αφού πιο πριν η Ανόρθωση είχε ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος όπως φάνηκε, αν και δημιούργησαν κάποιες φάσεις μπροστά από την εστία του Μολ.

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Γιαννούλης(88′ Λοράν), Κουλς(57′ Ανγκούλο), Φόλπρεχτ, Μπαγκάρντ, Μπεριγκό, Νέμετς(76′ Ράσιτς), Πολίτσι

Στον πάγκο: Πέτρου, Φιλιώτης, Ντέτζμεκ, Ζίβουλιτς, Ζαχαρίου, Λουλίνια,

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βάργκιτς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Εγγλέζου(73′ Σισέ), Βίκτορ, Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος(88′ Μπεσάτ), Ντούρις, Μικελτάντζε(84′ Κατσαράβα)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Κοφί, Αρτυματάς, Οικονομίδης, Σωτηρίου, Κάτσαρ

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττος
Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου
Β’ Βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου
Τέταρτος: Τιμόθεος Χριστοφή

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαγκάρντ, Μπεριγκό / Σίλντενφελντ, Κατσαράβα

ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»
ΘΕΑΤΕΣ: 1500