5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Το γήπεδο να ξαναγίνει συνήθεια για του οπαδούς της Ομόνοιας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Το γήπεδο να ξαναγίνει συνήθεια για του οπαδούς της Ομόνοιας

By on 5 Σεπτεμβρίου, 2018 0 1492 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη δουλειά που γίνεται έτσι ώστε να είναι έτοιμοι οι «πράσινοι» με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για τους τραυματίες.

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος:
«Βασικός στόχος είναι σταδιακά να αυξάνεται η χρονική διάρκεια της καλής αγωνιστικής απόδοσης. Επίσης, στοχεύουμε στην σταθερότητα, δηλαδή μικρές αυξομειώσεις στην αγωνιστική μας απόδοση, τόσο μέσα σε ένα παιχνίδι, όσο και από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η ομοιογένεια είναι ένα στοιχείο που αναμένουμε ότι θα έρθει σε βάθος χρόνου και όσο προσθέτουμε επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας. Μαζί με την ομοιογένεια, θα πρέπει να έρθουν και άλλα στοιχεία, όπως οι αυτοματισμοί, η δημιουργικότητα, η συνοχή, όπως και άλλα. Σε γενικές γραμμές, στο παιχνίδι με την Ένωση, πέρα από τη νίκη, θέλουμε να δούμε την ομάδα να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, σε σχέση με την εμφάνιση κόντρα στην Αλκή».

Για την διακοπή:
«Είναι μια ιδιαίτερη χρονική περίοδος, με κάποιες θετικές προεκτάσεις και ορισμένες συνθήκες που χρειάζονται ειδική διαχείριση. Έχουμε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να δουλέψουμε σε ατομική και ομαδική τακτική και ευρύτερα σε θέματα πουν έχουν να κάνουν με την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Επίσης, δουλειά γίνεται και στην φυσική κατάσταση, ενώ είχαν τον χρόνο κάποιοι παίκτες να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού τους. Βέβαια, όπως ανέφερα προηγουμένως, οι συνθήκες χρειάζονταν ειδική διαχείριση, καθώς η ομάδα θα παραμείνει για περίπου τρεις βδομάδες χωρίς παιχνίδι. Προτιμήθηκε να διεξαχθούν οικογενειακά διπλά, τα οποία είναι ανταγωνιστικά, με καλό ρυθμό, διάθεση και ενέργεια».

Για το ματς με ΕΝΠ:
«Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε τα δύο πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με νίκες. Έχουμε την ευκαιρία, μέσα στην έδρα μας, να φτάσουμε στους έξι βαθμούς, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι θα λειτουργήσει θετικά στην ευρύτερη προσπάθεια. Η Ένωση είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, την είδαμε και στο φιλικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το καλοκαίρι. Σε καμία περίπτωση κανείς δεν θα πρέπει να παρασυρθεί από το αποτέλεσμα που είχε φέρει στην πρεμιέρα. Πιστεύουμε πως η σοβαρότητα θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Ομόνοιας. Συνεπώς, περιμένουμε ότι θα προσεγγίσει το παιχνίδι με την Ένωση, σοβαρά και συγκεντρωμένα, ώστε να φτάσουμε, μαζί με τον κόσμο μας, σε άλλη μια νίκη».

Για τον Μότα:
«Σε περίπου 10 μέρες θα γίνει η πρώτη επανεξέταση του Μότα και θα αρχίσει η περίοδος αποκατάστασης του. Θα αξιολογηθεί το ενδεχόμενο επανεγγραφής του τον Ιανουάριο, ωστόσο γνωρίζουμε πως θα μείνει αρκετό καιρό εκτός. Ενδεχομένως να είναι εκτός μέχρι τον Νοέμβριο».

Για τον Κατελάρη:
«Ο Φάνος Κατελάρης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Δουλεύει σκληρά, με συνέπεια και επιμονή. Έχει δίπλα του το ιατρικό/επιστημονικό επιτελείο της Ομόνοιας και γενικά όλη την ομάδα, αλλά και τη θετική ενέργεια από τον κόσμο. Σταδιακά βελτιώνεται. Μέσα από την αξιολόγηση που γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση».

Για τους Αλμπίν και Χριστοφή:
«Ο Χουάν Αλμπίν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Αναμένεται πως τις επόμενες μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς και εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με την Ένωση. Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση με τον πρόοδο του ποδοσφαιριστή. Αναμένουμε αρκετά από τον Αλμπίν και διαπιστώνουμε ότι και ο ίδιος θέλει να προσφέρει, εργάζεται με συνέπεια και επιμονή.
Ο Δημήτρης Χριστοφή κάνει φυσιοθεραπεία. Δεν αναμένεται να προλάβει το παιχνίδι με την Ένωση».

Για τους Λοέ και Λοράν:
«Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Λόε. Ο Λόραν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς ακολουθούσε προετοιμασία με μια ομάδα 3ης κατηγορίας στην Ισπανίας. Θα δούμε αν θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής».

Για τον κόσμο:
«Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ομόνοιας, που από την πρώτη στιγμή στήριξε αυτή τη νέα προσπάθεια. Με θετική ενέργεια, κατανόηση, συμπαράσταση και προ πάντων προσεγγίζοντας τα δεδομένα με ποδοσφαιρική λογική και ωριμότητα. Αναμένουμε ότι η προσέλευση στον αγώνα με την Ένωση θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα. Και πως σταδιακά το γήπεδο θα γίνει συνήθεια. Έχουμε πει ξανά, για αυτόν τον μοναδικό κόσμο, που υπεραγαπά την Ομόνοια και την θεωρεί ένα κομμάτι δικό του, θέλουμε το γήπεδο να είναι ένας χώρος που, καταρχήν θα βλέπει την ομάδα του και θα την χαίρεται, θα περνά ευχάριστα τον χρόνο του και θα είναι μια ευκαιρία για οικογενειακή έξοδο και διασκέδαση. Να είναι χώρος που θα φιλοξενεί όλους τους φιλάθλους: οργανωμένους, οικογένειες, παιδιά, συνταξιούχους, απλούς φιλάθλους».