22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

Αύριο η μάχη των Ελπίδων

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2018 0 747 Views

Οι διεθνείς μας ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους. Το στιγμιότυπο μας προέρχεται πριν από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη.
—————————————

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση που βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται τον ερχόμενο μήνα, συνεχίζονται στην Τουρκία (Παρασκευή 7 Σεπτεμρίου)και τον Οκτώβριο μας περιμένει η τελευταία αποστολή στη Μάλτα.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου σε αυτό το φινάλε περιμένει από τους διεθνείς μας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και ήταν ξεκάθαρος στα μηνύματα του.

«Σε ολόκληρη τη διαδρομή της προκριματικής φάσης η ομάδα μας παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και αντικειμενικά μιλώντας, θα μπορούσαμε για καλύτερο βαθμολογικό απολογισμό.

Αν εξαιρέσουμε τους εκτός έδρας αγώνες με τη Σουηδία και την Ουγγαρία επαναλαμβάνω πως παρουσιάσαμε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και το ίδιο θέλω να γίνει και στους αγώνες που ακολουθούν» τόνισε χαρακτηριστικά στους διεθνείς μας ο κ. Ανδρονίκου.

Η Εθνική μας μπαίνει στην τελική φάση των υποχρεώσεων μας από την προτελευταία θέση του έκτου ομίλου και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής πιστεύει πως μπορεί να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για καλύτερη θέση τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο στόχος μας παραμένει αμετάθετος από το ξεκίνημα αυτής της διοργάνωσης. Όπως σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός είτε εκτός έδρας, η προσπάθεια μας είναι το καλύτερο. Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε το κέρδος για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερο βαθμολογικό απολογισμό που θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε καλύτερη θέση στον όμιλο μας», επισημαίνει ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.

Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ.

Για τον αγώνα της Τουρκίας υπάρχουν οι γνωστές απουσίες με τους τιμωρημένους Ανδρέα Χριστοδούλου και Χρίστο Γουίλλερ, καθώς και του Ανδρέας Φράγκου λόγω τραυματισμού.

Ο κύκλος της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο Kasımpasa Recep Tayyip Erdoğan, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Παρασκευής.

Την ίδια ημέρα για τον έκτο όμιλο θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες Μάλτα – Βέλγιο και Σουηδία – Ουγγαρία.