19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Επέστρεψαν με νίκη Δανοί αστέρες

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2018 0 812 Views

O εφιάλτης τελείωσε, οι σταρ επέστρεψαν και με τον Ερικσεν… on fire οι Δανοί επικράτησαν εύκολα εντός έδρας της Ουαλίας με 2-0.

Το βράδυ της Τετάρτης μια ομάδα νεαρών κι ερασιτεχνών Δανών παρουσιαζόταν στην Τρνάβα για το φιλικό στη Σλοβακία. Ηταν μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας και οι φίλαθλοι αποσβολωμένοι παρακολουθούσαν τη σκληρή κόντρα Ομοσπονδίας κι Επαγγελματιών. Υπό το βάρος της κατακραυγής της κοινής γνώμης και με την τιμωρία να πλησιάζει, το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Το απόγευμα της Κυριακής στο Ααρχους τ’ αστέρια επέστρεψαν, στον πάγκο βρέθηκε ο Χαρέιντε και η Δανία του Ερικσεν φρόντισε να αποδείξει πως ο εφιάλτης… τελείωσε! Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν εύκολα 2-0 της Ουαλίας στην πρεμιέρα τους στο Nations League κι έδειξαν πως δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από την πρωτιά.

Ο Ερικσεν ήταν on fire και με δυο τέρματα οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη. Μάλιστα, ο Χένεσι ήταν αυτός που φρόντισε, ώστε το σκορ να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο μέσος της Τότεναμ σκόραρε στο 32′ με υπέροχο τελείωμα και στο 63′ με πέναλτι, φτάνοντας έτσι τα 15 γκολ στα 18 τελευταία παιχνίδια με την εθνική του. Σίστο και Ντιλέινι είδαν τον Χένεσι να τους κερδίζει με απίθανες επεμβάσεις, ενώ το πλασέ του Μπρεθγουάιτ… έξυσε το δοκάρι. Οι Ουαλοί έπειτα το εντυπωσιακό ξεκίνημα με τους Ιρλανδούς (4-1) παρουσιάστηκαν νωθροί χωρίς αρχή και τέλος…