2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΛΕΑΝΘΗΣ:Κοπιάστε στον ΚΟΑ να τα πούμε ,η απάντηση στους οργανωμένους …

ΚΛΕΑΝΘΗΣ:Κοπιάστε στον ΚΟΑ να τα πούμε ,η απάντηση στους οργανωμένους …

By on 12 Σεπτεμβρίου, 2018 0 422 Views

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (12/09), ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην επιστολή που έλαβε ο οργανισμός από τον «Συνασπισμό Κυπρίων Οπαδών και φιλάθλων» νωρίτερα σήμερα.

Τα πιο βασικά από όσα ανέφερε στον Active:

«Πήραμε ένα email το οποίο είναι ανυπόγραφο και δεν έχει στοιχεία απεσταλμένου και ζητούσαν συνάντηση με ανοικτή πρόσκληση. Απάντησα ήδη πίσω και τους είπα, “αγαπητοί φίλοι είμαι στην διάθεση σας και να κοπιάσετε στον ΚΟΑ, απλός να μας δώσετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας για να οργανώσουμε την συνάντηση”. Οπότε, κι αυτούς τους φίλους και οποιουσδήποτε άλλους θεωρούν ότι μπορούν να κάνουμε κάποια συζήτηση είτε για να παρουσιάσουμε κάποια πράγματα είτε για να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες είμαστε στην διάθεση τους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να κρυφτούμε πίσω από πράγματα. Είναι απρόσωπο και ανυπόγραφο θα μπορούσαμε να μην απαντήσουμε, αλλά εγώ προτίμησα να έρθουν για να συζητήσουμε. Η όλη προσπάθεια είναι να καταλάβουν το σκοπό που δημιουργήθηκε αυτή η κάρτα».

Για τα συμβάντα στο ΓΣΠ και τον αγώνα της Εθνικής:

«Τα συνεργεία χρειάζονται κάποιο χρόνο. Είναι χρονομετρημένο, η διαδικασία είναι δύο λεπτά. Πήγαν 200 άτομα και το σύστημα δεν ήταν δυνατό να τους αντέξει. Είχαμε πει αρκετές φορές ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τελευταία στιγμή για να εκδώσουμε τη κάρτα μας. Βεβαίως όμως παρουσιάζονται τεχνικά προβλήματα και θα παρουσιάζονται και στη συνέχεια, αλλά στο τέλος θα δούμε αν πέτυχε ή απέτυχε. Πρέπει και φυσικά να προσεγγίσουμε τον κόσμο για να επιστρέψει στο γήπεδο».

Καταληκτικά τόνισε:

«Να πιστέψω ότι το πρόβλημα είναι το φακέλωμα; Φακελωμένους μας έχει και ο μπακάλης της γειτονίας μας αλλά και οι τράπεζες… νομίζω κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Όλη αυτή η αντίδραση είναι για να κρύψουμε τι; Όλα αυτά ότι το σύστημα δεν λειτουργεί είναι δικαιολογίες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι νόμος. Πράγματι υπάρχει μια ταλαιπωρία, αλλά συστήνω να την αντέξουμε για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε γήπεδα εκκλησίες αλλά ούτε πεδίο μάχης».