27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αποστολή στην Κρήτη για τον ΠΑΟΚ και κόντρα στον Πανιώνιο η ΑΕΚ στην Super League

Αποστολή στην Κρήτη για τον ΠΑΟΚ και κόντρα στον Πανιώνιο η ΑΕΚ στην Super League

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2018 0 540 Views

Πρώτη δόση με τρεις αναμετρήσεις στην Super League για την τρίτη αγωνιστική κατά την οποία η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ ενώ ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα το έτερο ματς.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση (18:30, Novasports 1) στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου όπου διασταυρώνουν τα ξίφη του δύο ασπρόμαυροι, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους με την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία οι Κρητικοί ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς με τον Νίκο Παπαδόπουλο να στερείται την συμμετοχή του Μεγιάδο. Για τον Δικέφαλο του Βορρά, νοκ άουτ είναι ο Πρίγιοβιτς, με τον Νίκο Καρέλη να παρουσιάζεται έτοιμος να τον αντικαταστήσει κάνοντας ντεμπούτο. Διαιτητής του ματς ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Σπουδαίο παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό διακύβευμα στην Ριζούπουλη (19:00, ΕΡΤ 1) όπου Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα «καίγονται». Οι δύο ομάδες δεν έχουν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και το «πρέπει» κυριαρχεί. Πρεμιέρα στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχία» για τον Μοντεαγούδο, στην αποστολή οι δύο νέοι Ντεφεντερικό, Ακόστα. Με τον Κλάους Αθανασιάδη και τον Μυστακίδη στην Αθήνα ο ΠΑΣ, εκτός ο Ευαγγέλου. Διαιητής ο Λάμπρου (Εύβοιας).

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports 2) με την συνάντηση ΑΕΚ-Πανιώνιος. Να συνεχίσει με το απόλυτο βαθμών στην κορυφή θέλει η γηπεδούχος Ένωση, λίγες ημέρες προτού μπει στην μάχη των ομίλων του Champions League αρχής γενομένης κόντρα στον Άγιαξ. Εκτός οι Γκάλο, Γαλανόπουλος, Οικονόμου. Επιστροφή στην αποστολή των «κυανέρυθρων» για τον Κότνικ που παίρνει την θέση του Μαλέρμπ, εκτός για αγωνιστικούς λόγους οι Άλμπεργκ, Σεράφ. Διαιτητής ο Ευαγγέλου (Αθηνών).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
18:30 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Novasports 1
19:00 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ 1
20:30 ΑΕΚ – Πανιώνιος Novasports 2