2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Ξέχασε τη νίκη η Ρόμα…(2-2 με την Κιέβο )

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2018 0 511 Views

Ακόμα κι αν προηγήθηκε με δύο γκολ, η Ρόμα δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη απέναντι στην Κιέβο στο «Ολίμπικο» με αποτέλεσμα να συνεχίσει για έναν μήνα δίχως νίκη στη Serie A με το τελικό 2-2 για την 4η αγωνιστική…

Οι «τζιαλορόσι» μετά την ισοπαλία (3-3) με την Αταλάντα και την ήττα (2-1) στο ντέρμπι με τη Μίλαν έπρεπε να επιστρέψουν στα «τρίποντα» και απέτυχαν παρά το γεγονός πως στο δρόμο τους μια ομάδα που σίγουρα διανύει δύσκολες μέρες…

Η Κιέβο, μετά και την αφαίρεση τριών βαθμών για οικονομικά ζητήματα, βρίσκεται υπό του μηδενός (-1 πλέον) όμως έβγαλε αντίδραση και πήρε τον βαθμό από το ματς της Ρώμης.

Στο 10ο λεπτό από σέντρα του Φλορέντσι ο Ελ Σαραουΐ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι για να στείλει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 29′ ο Κριστάντε σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ρόμα, από στρώσιμο του Έντιν Τζέκο για το 2-0.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι «τζιαλορόσι» στην άμυνα είχαν προκαλέσει ανησυχία από το πρώτο μέρος, ωστόσο, ο Μπίρσα δεν χρειάστηκε να τα βάλει με τους στόπερ των Ρωμαίων. Μείωσε στο 52′ με τρομερό αριστερό σουτ, για να έρθει το μεγάλο σοκ για τους γηπεδούχους στο 84′.
Ο Κολάροφ έκανε μεγάλη γκέλα σε γύρισμα στην περιοχή, ο Όλσεν έσωσε προσωρινά, όμως ο Στεπίνσκι εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία τόσο του Σέρβου όσο και του Ενζονζί που… νόμιζε ότι πίεζε, με αποτέλεσμα να γράψει το τελικό 2-2 με γυριστό σουτ!