3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έβαλε βάσεις με το ξεκίνημα και σφράγισε τη νίκη στο τέλος το ΑΠΟΕΛ

Έβαλε βάσεις με το ξεκίνημα και σφράγισε τη νίκη στο τέλος το ΑΠΟΕΛ

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2018 0 1980 Views

Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-3 τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» σε ένα πλούσιο παιχνίδι, με πολλές φάσεις. Οι «γαλαζοκίτρινοι» στο ντεπούτο του Γ.Κωστή στον πάγκο σκόραραν σε καθοριστηκά σημεία και πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Το παιχνίδι:

Με το «καλημέρα» του αγώνα το ΑΠΟΕΛ έδειξε τις προθέσεις του και προηγήθηκε με το γκολ του Ρέζα στο 2′. Από εκεί και πέρα, η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να ισορροπήσει και βρήκε κάποιες καλές στιγμές στον αγώνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι της έδωσαν χώρο με κορυφαία, το σουτ του Τιάγο στο 32′ που ανάγκασε τον Βάτερμαν να διώξει με υπερέτναση. Εκεί «ξύνπησε» το ΑΠΟΕΛ και προσπάθησε να απαντήσει. Τα κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ τυο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοράις στο 45+5 σε πέναλτι που έγινε στον Τάμαρι από τον Ντομίνγκεζ.

Στο δεύυτερο ημίχρονο, η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πιο δυνατά και το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να διαφυλάξη το υπέρ του αποτέλεσμα. Μετά το 70′ οι γηπεδούχοι ρίσκαραν και κατάφεραν να μειώσουν με γκολ του Ελουντού στο 80′. Ωστόσο, το ΑΠΟΕΛ ανέκτησε το προβάδισμα των δυο τερμάτων στην επόμενη φάση με τον Σόουζα στο 83′. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να μειώσουν στο 90+4 με τον Κίνγκσλεϊ.

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ(71′ Φραγκέσκου), Μιντίκκης, Ντομίνγκεζ, Κορέια, Νοόρ, Μαργκάσα(79′ Κωστή), Παύλου, Τιάγκο, Ελουντού, Κίνγκσλει

ΑΠΟΕΛ (Κωστή): Βάτερμαν, Βούρος, Καρλάο(72′ Μερκής), Μιλάνοφ, Ιωάννου, Μοράις, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Εφραίμ(48′ Σόουζα), Ρεζά(66’Ντελατόρε)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκολομπάρτ, Παύλου / Μοράις, Ντε Βινσέντι, Βάτερμαν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –
ΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»
ΘΕΑΤΕΣ: 1000