3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΙΡΑΟΛΑ:Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2018 0 289 Views

Ο Αντόνι Ιραόλα παρέθεσε διάσκεψη τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ζυρίχη για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πάνελ ήταν και ο Ντάνιελ Μοϊσόφ.

Για το γεγονός πως είναι νέος προπονητής στο Γιουρόπα Λιγκ:
«Για μένα και την ομάδα είναι εκπληκτικό που είμαστε στους ομίλους. Δεν είμαστε εδώ για να το χαρούμε αλλά να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αντιμετωπίζουμε τρεις πολύ δυνατούς αντιπάλους και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σε αντίθετη περίπτωση με βάση το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης θα υποφέρουμε και δεν θα το απολαύσουμε», ανέφερε αρχικά ο κόουτς της ΑΕΚ.

Για το ότι η ομάδα δεν παίζει στην «Αρένα» και τους στόχους:
«Σίγουρα θα προτιμούσαμε να παίξουμε στο Αρένα αλλά παίζουμε στο ΓΣΠ και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το χειρότερο είναι για τον κόσμο, γιατί το ματς είναι στις 22:00 και καθημερινή στο ΓΣΠ. Όσοι έρθουν θα είναι γιατι το θέλουν πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε. Δεν ήμασταν από την αρχή το φαβορί στον όμιλο. Προερχόμαστε από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας όμως εμείς θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στα εντός έδρας παιχνίδια. Περιμένουμε δυσκολίες από τον αντίπαλο. Παίζουν με διαφορετική τακτική από εμάς. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι, συγκεντρωμένοι και συμπαγείς. Πρέπει να κρατούμε την μπάλα και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Είναι μια ομάδα που αρέσκεται να κρατάει μπάλα και πρέπει να τους περιορίσουμε. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είμαστε συμπαγείς».

Για το ότι η ΑΕΚ προέρχεται από την ισοπαλία με Νέα Σαλαμίνα:
«Σίγουρα πρέπει να συνηθίσουμε πως άμεσα θα φεύγει το ένα παιχνίδι και θα έρχεται το επόμενο σε διαφορετικές διοργανώσεις. Σαν προπονητές πρέπει να μελετάμε τον αντίπαλο και να αλλάζουμε τη ψυχολογία της ομάδας γρήγορα».

Ο Ντάνιελ Μοϊσόφ δήλωσε:
Για το τι σημαίνει για αυτόν η συμμετοχή στους ομίλους:
«Για μένα προσωπικά το ότι αγωνίζομαι στους ομίλους είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Το σκεφτόμουν από τους αγώνες με τον Τρένσιν. Συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Οφείλουμε μα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μεταφέρουμε όλα όσα μας έχει πει ο προπονητής μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ τη νίκη:
«Ασφαλώς, πάντα είμαι θετικός άνθρωπος. Οφείλουμε να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε. Αν παίξουμε όπως στα προηγούμενα Ευρωπαϊκά σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε».