2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Σημασία έχει ότι στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς

ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Σημασία έχει ότι στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2018 0 2700 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αφού πάλεψαν όπως δήλωσε και προσπαθούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα για 90 λεπτά.

Οι δηλώσεις του:
“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, μέχρι το 90′ διεκδικούσαν και προσπαθούσαν να βάλουν ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σε ακόμα ένα παιχνίδι μετά από εκείνο της Πέμπτης, κατάφεραν να κλείσουν τον αντίπαλο έξω από την περιοχή του και του δημιούργησαν αρκετά προβλήματα. Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ και τα πράγματα να γίνονταν πιο εύκολα. Για ακόμα μια φορά πάλεψαν μέχρι το 90′ και μπράβο τους. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με το Παραλίμνι.

Αυτές οι ομάδες έχουν μια λειτουργία για να μπορέσουν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Όπως είπε και ο φίλος ο Σάββας, ήταν πάρα πολύ καλά τακτικά. Μπορούσε σε αυτή τη φάση να προηγηθεί όμως σημασία έχει ότι στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να βάλουμε τη μπάλα στο πλεκτό. Δεν έχω κανένα παράπονο από κανένα ποδοσφαιριστή γιατί προσπάθησαν μέχρι το 90′ και κάτι και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς”.