11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024

Ήττα σοκ της Μπαρτσελόνα

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2018 0 706 Views

Γκέλα ολκής για την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε που μετά το χαστούκι από την Χιρόνα ηττήθηκε από την Λεγανές του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο με 2-1.

Η ήττα αυτή δεν είναι μία όποια κι όποια ήττα, καθώς είναι και ιστορικής σημασίας!

Για παράδειγμα αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Λεγανές κερδίζει την Μπαρτσελόνα, να σκεφτεί κανείς πως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μαγιένκο στην αναμέτρηση, οι “πεπινέρος” δεν είχαν πάρει ούτε βαθμό από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επίσης, αυτή ήταν η παρθενική φορά που ο ουραγός της La Liga κερδίζει την Μπάρτσα, ενώ οι Καταλανοί βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Κι αν αναρωτιέστε τι έκανε ο Μέσι στο παιχνίδι; Στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικότερα, δεν έκανε τίποτα απολύτως κι έτσι έχασε το σερί των 48 αήττητων παιχνιδιών που… έτρεχε στο πρωτάθλημα.

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Στα της αναμέτρησης, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 13′ με τον Φελίπε Κοουτίνιο, ωστόσο από εκεί και έπειτα υπέστη… καθίζηση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές όπως ο Μουνίρ και ο Βερμάλεν που δεν βοήθησαν καθόλου.

Ο Βέλγος, μάλιστα, στο 52′ έχασε κεφαλιά από τον κατά πολύ κοντύτερο Ελ Ζαρ ο οποίος έγραψε το 1-1 για την ομάδα του.

Το γκολ της ανατροπής για την Λεγανές ήρθε από τον δανεικό της Ρεάλ Μαδρίτης στην ομάδα του Πελεγκρίνο, Όσκαρ Ροντρίγκεθ στο 53′ από λάθος του Πικέ! Δύο στα δύο από το δίδυμο των στόπερ των “μπλαουγκράνα”.