2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Χαλαρά πεντάρα ο Απόλλωνας

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2018 0 6774 Views

Σαφώς καλύτερος και σε χαλαρό ρυθμό ο Απόλλωνας, έριξε 5αρα(5-0) στην Ένωση και συνέχισε νικηφόρα για το πρωτάθλημα κάνοντας το 3 στα 3 έχοντας συντελεστή τερμάτων 11-1. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή «καθάρισε» ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκε με 3-0.Η Ένωση αγωνίστηκε με πολλές υποχρεωτικές αλλαγές και δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Το παιχνίδι:

Μπορεί να άργησε να έρθει το πρώτο γκολ γιατί ο Κλέιμαν είπε όχι στις πρώτες προσπάθειες των γηπεδούχων, ωστόσο ο Καραγιόλ στο 27’ άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ. Από εκεί και πέρα, λύθηκαν τα πόδια των παικτών του Σωφρόνη Αυγουστή που άνοιξαν την ψαλίδα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χάρη σε γκολ των Περέιρα και Μπρου.

Οι «γαλάζιοι» συνέχισαν από εκεί που έμειναν στην επανάληψη και στο 49’, ο Μπρου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Έπειτα, κατέβασαν ταχύτητα οι γηπεδούχοι, με την Ένωση να μην μπορεί να αντιδράσει ούτε να απειλήσει την εστία του Μπρούνο Βάλε. Ο αρχηγός των γηπεδούχω, Φώτης Παπουλής, έγραψε το τελικό 5-0 με πλασέ έπειτα από κάθετη του Μάγκλιτσα.

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Σουμά, Στυλιανού, Ρομπέρζ, Μπρου, Σακέτι(46′ Ουεντραόγκο), Μάρκοβιτς(46′ Σκέμπρι), Παπουλής, Καραγιόλ, Περέιρα(63′ Ψύχας), Μάγκλιτσα

Ένωση (Πάους): Κλέιμαν, Κουμής, Κολοκούδιας, Ζαράτε(66′ Ελευθερίου), Παύλου(87′ Ξιούρος), Κοσμάς, Ουντοζί, Ολίβα, Μέρτακκας, Νικολάου, Φράγκος(78′ Α. Κολοκούδιας)