28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΥΓΟΥΣΤΗ: Θα παλέψουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας

ΑΥΓΟΥΣΤΗ: Θα παλέψουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας

By on 3 Οκτωβρίου, 2018 0 2020 Views

Μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα του Απόλλωνα με τη Μαρσέιη, ο Σωφρόνης Αυγουστή έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο αύριο απέναντι σε μια ομάδα που πέρσι ήταν στον τελικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας».

Αν ο Απόλλωνας μπορεί να συνεχίσει από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου με Λάτσιο…

«Για να μπορέσεις να πάρεις κάτι απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να υπερβάλεις εαυτό και να δώσεις στο μάξιμουμ. Αυτό θα προσπαθήσουμε και θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε για να μπορέσουμε να πάρουμε κέρδος».

Για τον στόχο του ως προπονητής…

«Δεν έχει στόχο ο Σωφρόνης, στόχο έχει η ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς τόσο για το σωματείο, όσο και για την Κύπρο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε να κάνουμε με μεγάλες ομάδες και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτούς τους ρυθμούς».

Ο Εμίλιο Ζελάγια ανέφερε:

«Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο αγώνα αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας. Πιστεύουμε σαν ομάδα ότι μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα με ποιότητα αλλά αν δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι».