17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Άνετη τριάρα της Ν.Σαλαμίνας

By on 6 Οκτωβρίου, 2018 0 406 Views

Η Νέα Σαλαμίνα επιβεβαιώνοντας τις δυνατότητες της που έδριξε και στα προηγούμενα παιγνίδια αθάρισε από το πρώτο ημίχρονο και πήρε τους 3 βαθμούς κερδίζοντας στην έδρας της την Πάφο με 3-0. Προβλημάτισε η Παφιακή ομάδα, ενθουσίασαν οι ερυθρόλευκοι. Ένα γκολ πέτυχε ο Νουρ και δύο ο Τιάγκο.

Η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να έχει απαιτήσεις από το παιχνίδι. Στο 10’ όμως, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ισορρόπησε το παιχνίδι και ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, το οποίο της άνηκε ολοκληρωτικά! Στο 23’ άνοιξε το σκορ ο Νουρ με μακρινό σουτ για να έρθει ο Τιάγκο στο 37’ μετά από άψογη συνεργασία με τον Ελουντού να γράψει το 2-0. Στο 45+1’ ο Καρώ υπέπεσε σε παράβαση μέσα στην περιοχή αφού έφραξε τον δρόμο του Ελουντού. Ο Τιάγκο ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το δεύτερο του γκολ κάνοντας το 3-0.

Στο β μέρος, «έπεσαν» οι ρυθμοί του αγώνα αφού η γηπεδούχοι προφύλαξαν το υπέρ τους αποτέλεσμα με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν. Έτσι το 3-0 εκτός από σκορ ημιχρόνου ήταν και το τελικό σκορ.

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Bεσελόφσκι, Φουστάρ, Γκολομπάρτ, Χριστοφόρου, Παύλου, Κορέια, Μαργκάσα (90+1′ Κωστή), Νουρ, Ελουντού (86’ Σιαθάς), Τιάγκο, Κίνγκσλεϊ (76′ Σικόρσκι)

Στον πάγκο: Αλβμπόκε, Σεργίου, Αζίζ, Ντομίγκεζ, Θεοδώρου, Νικολάου

Πάφος (Πρέσλι): Μολ, Καρώ (55′ Ζίβουλιτς), Μπαγκάρντ, Χολτ, Σιρόκ, Λοράν (46′ Zάντερ), Κουλς, Ανγκούλο, Φόλμπρεχτ, Νέμετς, Ράσιτς (46′ Λουλίνια)

Στον πάγκο: Πέτρου, Φιλιώτης, Ζάντερ, Λελιούκιν, Πολίτσι, Ζαχαρίου