3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καίγονται για νίκη Ανόρθωση -ΑΠΟΕΛ.(το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής)

Καίγονται για νίκη Ανόρθωση -ΑΠΟΕΛ.(το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής)

By on 6 Οκτωβρίου, 2018 0 359 Views

Το σημερινό ντέρμπι Ανόρθωσης -ΑΠΟΕΛ δεσπόζει της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta ενώ αύριο θα έχουμε άλλο ένα σημαντικό ντέρμπι Ομόνοιας-Απόλλωνα..

Γενικά όλοι οι αγώνες συγκεντρώνουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και δύο ντέρμπι μεταξύ ομάδων που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Αρχή θα γίνει το Σάββατο με τον αγώνα της Ανόρθωσης με το ΑΠΟΕΛ στις 19:00 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.Η Ανόρθωση με τον Σίμο Ταραπουλούζη στον πάγκο αφού ο νέος προπονητής θα έρθει την Τρίτη χωρίς αγωνιστικά προβλήμτα θα επιδιώξει τη πρώτη νίκη στην έδρα της για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή.Τυχόν ήττα θα την κρατήσει νωρίς μακριά.Ενδέχεται ο Πράνιτς να επιστρπέψει στην φυσική του θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και να πάρει θέση βασικού είτε ο Σισέ είτε ο Κατσαράβα ενώ δύσκολα θα ξεκινήσει ο Λαβόρδε.
Το ΑΠΟΕΛ με τον Κωστή στον πάγκο δεν θα έχει τους Εφραίμ,Ντε Βινσέντι και Νσούε και με προβληματικές εμφανίσει θα εποδιώξει με μια νίκη στο ντέρμπι να αλλάξει το κλίμα και να πάρει την ανοδική πορεία περιμένοντας το νέο προπονητή.

Η ΑΕΛ, η μοναδική ομάδα με το απόλυτο σε τέσσερις αγώνες, αγωνίζεται εντός έδρας με την Αλκή την Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου
17:00 Νέα Σαλαμίνα – Πάφος (Cytavision Sports 2)
18:00 Δόξα – ΕΝΠ (Cytavision Sports 7)
19:00 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου
17:00 ΑΕΛ – Αλκή (Cytavision Sports 2)
18:00 Ομόνοια – Απόλλων (Primetel)
19:00 Ερμής – ΑΕΚ (Cytavision Sports 1)