18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σαντίκ είχε τον τελευταίο λόγο και νέα νίκη της Δόξας.Η Ένωση ήταν καλύτερη στο Α’ημίχρονο

Ο Σαντίκ είχε τον τελευταίο λόγο και νέα νίκη της Δόξας.Η Ένωση ήταν καλύτερη στο Α’ημίχρονο

By on 6 Οκτωβρίου, 2018 0 375 Views

Ο Μπεράτ Σαντίκ οδηηά την Δόξα εκ του ασφαλούς. Αυτός είχε τον τελευταίο λόγο στο Μακάρειο καθώς στο 90+1 βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και χάρισε μεγάλη νίκη στην ομάδα του με 2-1 επί της Ένωσης.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση ήταν καταφανώς ανώτερη, δεν έβαλε γκολ και στο τέλος… τιμωρήθηκε. Στο 52΄ ο Μαισουράτζε έκανε χέρι και ο Σαντίκ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για να κάνει το 1-0. Στο 72΄ η Ένωση ισοφάρισε με τον Ρόου ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα ενώ αυτή ήταν στα χέρια του Γκρεμσλ. Με αυτά και αυτά φτάσαμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων εκεί όπου κρίθηκαν όλα. Μετά από μονομαχίες στην περιοχή της Ένωσης η μπάλα έφτασε στον Σαντίκ ο οποίος έκανε πολύ καλά την δουλειά του σαν επιθετικός και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και χάρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Δόξα.

ΔΟΞΑ (Λ.Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου, Μουκτάρης, Μιτρέα, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Ζατλ (70΄ Τίνκου), Χατζηβασίλη (61΄ Λουίς Κάρλος), Παπαφώτης (85΄ Παβλόφ), Σαντίκ.

ΕΝΩΣΗ (Α.Πάους): Κλέιμαν, Κυριάκου, Αγγελή, Ολίβα, Αμπαρτζουμιάν Ριέρα, Ενόχ (70΄ Ρόου), Μαισουράτζε, Ζάρατε, Πίττας (86΄ Πίττας), Ρασμούσεν (86΄ Σερμπάκοφ)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασαμόα, Μιτρέα/ Ριέρα, Μαισουράτζε, Κυριάκου

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Α. Κωνσταντίνου (Στ. Νικήτα, Χ. Ξενοφώντος) Γ. Αναστασίου (Α. Γεωργίου)
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 100