3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Ο στόχος είναι η νίκη.ΛΑΙΦΗΣ:Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Ο στόχος είναι η νίκη.ΛΑΙΦΗΣ:Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα

By on 12 Οκτωβρίου, 2018 0 529 Views

Την αισιοδόξια τους για την έκβαση του αγώνα με τη Βουλγαρία εξέφρασαν μιλώντας σε Συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ραν Μπεν Σιμόν και ο Κωνσταντίνος Λαϊφης.

“Είμαστε στα μισά του δρόμου στη διοργάνωση και μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Βουλγαρία εκτός έδρας. Όμως, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της και ο στόχος είναι η νίκη” δήλωσε ο κ. Μπεν Σιμόν.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο κρίσιμος είναι ο αγώνας, απάντησε:

” Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι από τότε που ανέλαβα. Ίσως αυτός να είναι πιο κρίσιμος αλλά δεν μιλάμε για κρίσιμα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια. Να δημιουργούμε νοοτροπία ως Εθνική ομάδα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι αλλά υπάρχει και ο αντίπαλος που έρχεται με αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας”.

“Αυτή η Εθνική αξίζει πολλά και θέλουμε να το δείξουμε στον αγώνα με τη Βουλγαρία. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με τη Βουλγαρία. Ίσως να είναι ο πιο σημαντικός γιατί πρέπει να πάρουμε βαθμούς αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από τον όμιλο. Όλα τα παιδιά είναι διαβασμένα, αναλύσαμε τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα” δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λαϊφης.