2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άντεξε η Εθνική μας με 10 από το 66΄.Ισόπαλη 1-1 στην Σλοβενία

Άντεξε η Εθνική μας με 10 από το 66΄.Ισόπαλη 1-1 στην Σλοβενία

By on 16 Οκτωβρίου, 2018 0 647 Views

Εφτά λεπτά μακριά από ένα μεγάλο διπλό η Εθνική μας ομάδα των ανδρών η οποία δέχθηκε γκολ στο 83΄ και ισοφαρίστηκε σε 1-1 από την Σλοβενία μέσα στην Λουμπλιάνα που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.Η ισοπαλία δίνει το δικαίωμα στην ομάδα μας να ελπίζει σε θετικά αποτελέσματα στα δυο παθγνίδια στην Κύπρο κόντρα στην Βουλαγαρία και Νορβηγία.


Η Εθνική μας που από το 66΄ έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κάστανου με δεύτερη κίτρινη, έκανε συγκινητική προσπάθεια αλλά δεν άντεξε για να πάρει το μεγάλο διπλό που θα έβαζε… φωτιά στον όμιλο.Ωστόσο η Εθνική μας κατάθεσε ψυχή και έδειξε ότι είναι αποφασισμένη στα δυο επόμενα παιγνίδια να πετύχει το καλύτερο με την στήριξη του κόσμου
Βέβαια εκ των πραγμάτων και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, η ομάδα μας έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και έχει μπροστά της δύο παιχνίδια στην Κύπρο με Βουλγαρία και Νορβηγία.
Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 37΄ με τον Παπουλή, έμεινε στο 66΄ με δέκα ποδοσφαιριστές, ενώ οι Σλοβένοι ισοφάρισαν στο 83΄ με τον Σκούπιτς και έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 88΄ λόγω αποβολής του Ίλισιτς. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Δημητρίου στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

3΄ Πρώτη καλή προσπάθεια για τους Σλοβένους. Έχασε την μπάλα στην μεσαία γρφαμμή ο Αρτυματάς, πήρε την μπάλα ο Ίλισιτς, έκανε κάποια μέτρα, έκανε το σου αλλά απέκρουσε ωραία ο Παναγή.

13΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Σλοβενία. Μπαλιά του Ίλισιτς, κεφαλιά του Μπέριτς αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παναγή.

16΄Καλό σουτ του Τσερνίκοιτς από δεξιά, έπεσε σωστά σγην κλειστή γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ ο Παναγή.

18΄ Στέλνει την μπάλα στα δίκτυα ο Σωτηρίου αλλά σωστά ακυρώνεται το γκολ σαν οφσάιντ.

19΄ Κλασσική ευκαιρία για τους Σλοβενούς. Ελευθερώθηκε στην περιοχή ο Ίλισιτς ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα για καλή μας τύχη έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

37΄ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ η Εθνική μας. Με την επιμονή του ο Μαργκάσα κράτησε μπάλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους και έδωσε μαγική ασιστ στον Παπουλή ο οποίος στο τετ α τετ νίκησε τον Μπέλετς και έβαλε την Κύπρο σε θέση οδηγού.

45΄ Απειλεί η Εθνική μας. Από καλή θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Αρτυματάς έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

55΄ Συνεχόμενα λάθη από την ομάδα μας. Ο Γιόκιτς μπήκε απόθέση δεξιά, έκανε το συρτό σουτ αλλά ευτυχώς δεν βρήκε στόχο.

60΄ Απειλεί η Εθνική μας. Καλό σουτ του Αρτυματά, σε ετοιμότητα έπεσε και απέκρουσε ο Μπέλετς.

66΄ Μένει με δέκα ποδοσφαιριστές η Κύπρο λόγω αποβολής του Κάστανου με δέυτερη κίτρινη κάρτα.

69΄ Σουτ του Ζαϊτς από καλή θέση, σε ετοιμότητα ο Παναγή μπλόκαρε την μπάλα.

73΄ Έκλεψε ο Αρτυματάς, με τακουνάκι έδωσε στον Πιέρο ο οποίος δοκίμασε το σουτ από μακριά αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Είχε καλύτερη επιλογή να δώσει στον Αβραάμ δεξιά και δεν τον είδε.

83΄ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η Σλοβενία. Μπαλιά του Ζάιτς και και Σκούπιτς με σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
90΄Αποβολή του Ίλισιτς με δεύτερη κίτρινη
96΄Αποβολή του Τζέισον Δημητρίου που έκοψε με φάουλ επικίνδυνη αντεπίθση των Σλοβένων.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Μπέλετς, Σκούπιτς, Μίτροβιτς, Κριν (75΄ Ζάχοβιτς), Ίλισιτς, Ζαϊτς, Μπέτζακ (46΄ Ντερβίσεβιτς), Γιόκιτς (57΄ Μπάλκοβετς), Τσερνίκοιτς, Μέβλια, Μπέριτς

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Μερκής, Σιέλης, Δημητρίου, Βασιλείου(95΄Ν.Ιωάννου), Αρτυματάς, Κούσουλος, Κάστανος, Παπουλής (72΄ Αβραάμ), Μαργκάσα, Σωτηρίου