5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προβάδισμα της Εθνικής μας με το πρώτο γκολ του Παπουλή

Προβάδισμα της Εθνικής μας με το πρώτο γκολ του Παπουλή

By on 16 Οκτωβρίου, 2018 0 635 Views

Η Εθνική μας άνοιξε το σκορ στην Σλοβενία κόντρα στην ροή του αγώνα με σκορερ τον Φώτη Παπουλή. Είναι το πρώτο του γκολ με την Εθνική μας.Με το γκολ του Παπουλή η Κύπρος έχει το προβάδισμα με 1-0 στο ημίχρονο.

3΄ Πρώτη καλή προσπάθεια για τους Σλοβένους. Έχασε την μπάλα στην μεσαία γρφαμμή ο Αρτυματάς, πήρε την μπάλα ο Ίλισιτς, έκανε κάποια μέτρα, έκανε το σου αλλά απέκρουσε ωραία ο Παναγή.

13΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Σλοβενία. Μπαλιά του Ίλισιτς, κεφαλιά του Μπέριτς αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παναγή.

16΄Καλό σουτ του Τσερνίκοιτς από δεξιά, έπεσε σωστά σγην κλειστή γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ ο Παναγή.

18΄ Στέλνει την μπάλα στα δίκτυα ο ΣΩτηρίου αλλά σωστά ακυρώνεται το γκολ σαν οφσάιντ.

19΄ Κλασσική ευκαιρία για τους Σλοβενούς. Ελευθερώθηκε στην περιοχή ο Ίλισιτς ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα για καλή μας τύχη έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

37΄ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ η Εθνική μας. Με την επιμονή του ο Μαργκάσα κράτησε μπάλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους και έδωσε μαγική ασιστ στον Παπουλή ο οποίος στο τετ α τετ νίκησε τον Μπέλετς και έβαλε την Κύπρο σε θέση οδηγού.

45΄ Απειλεί η Εθνική μας. Από καλή θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Αρτυματάς έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Μπέλετς, Σκούπιτς, Μίτροβιτς, Κριν, Ίλισιτς, Ζατς, Μπέτζακ, Τζόκιτς, Τσερνίκοιτς, Μέβλια, Μπέριτς

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Μερκής, Σιέλης, Δημητρίου, Βασιλείου, Αρτυματάς, Κούσουλος, Κάστανος, Παπουλής, Μαργκάσα, Σωτηρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ίλισιτς/ Κάστανος