30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πήρε το αναμενόμενο ο Ολυμπιακός.Νίκη στο Λουξεμβούργο

Πήρε το αναμενόμενο ο Ολυμπιακός.Νίκη στο Λουξεμβούργο

By on 25 Οκτωβρίου, 2018 0 405 Views

Όσο ο Ολυμπιακός έχανε ευκαιρίες έβαζε δύσκολα στον εαυτό του! Όταν ο Βασίλης Τοροσίδης βρήκε δίχτυα όλα έγιναν πιο εύκολα και με τον Φορτούνη να βάζει το… κερασάκι οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 της Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο! Αποχώρησε τραυματίας στο γόνατο ο Γκερέρο κι οι Πειραιώτες έπαιζαν 75′ χωρίς σέντερ φορ.

Θα ήταν… αφύσικο εάν κατάφερνε ο Ολυμπιακός να φύγει από τον Λουξεμβούργο χωρίς τη νίκη. Εκτός από την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν και στις καλές τους εμφανίσεις. Εμφάνιση με δημιουργία, καλό ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις αλλά και πάλι χωρίς… γκολ. Δεν είχε εύκολο όταν όταν έπαιζε με επιθετικό κι επιθετικούς, πόσω μάλλον τώρα που τους έχασε και τους δύο λόγω τραυματισμών (ο Γκερέρο βγήκε στο 16′).

Στο τέλος με τον Φορτούνη να βγάζει ασίστ (στον Τοροσίδη στο 65′) και να βάζει γκολ στο 81′ ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Λουξεμβούργο, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερα αποτυχημένα ματς και φυσικά επιστρέφει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση (η Μπέτις έκανε διπλό στο Μιλάνο)…

Ολα αυτά βέβαια στο Λουξεμβούργο με το μυαλό των «ερυθρόλευκων» να βρίσκεται και στην κατάσταση του Γκερέρο.