2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μετά από δέκα χρόνια Λάρισα – ΟΦΗ (8η αγωνιστική της Super League)

Μετά από δέκα χρόνια Λάρισα – ΟΦΗ (8η αγωνιστική της Super League)

By on 27 Οκτωβρίου, 2018 0 701 Views

Μετά από δέκα χρόνια ΑΕΛ και ΟΦΗ τα λένε ξανά στο «σπίτι» της πρώτης, την ώρα που ο Λεβαδειακός με νέο προπονητή στον πάγκο δοκιμάζεται στην γειτονική Λαμία στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΛ μετά από δύο σερί ήττες, φιλοξενεί τον ΟΦΗ με στόχο να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών αλλά και να τιμήσει την μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα ο οποίος έχασε άδικα την ζωή του πριν 32 χρόνια στο γήπεδο Αλκαζάρ. Ο Τζιανλούκα Φέστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Ζίζιτς και Καρανίκα, ενώ εκτός είναι ο τραυματίας Λεοζίνιο, ο Σαχίτι και ο Μόρσι που παραμένει στην Αίγυπτο.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ πετάει στα ουράνια μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα. Στην Κρήτη μετά την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς πνέει νέος αέρας αισιοδοξίας κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις των ανθρώπων του συλλόγου. Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Παπαδόπουλο αφού επιστρέφει ο Παπάζογλου, ενώ εκτός είναι οι Νέιρα, Παπαστεριανός, Δεληγιαννίδης και Σάσι.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, η Λαμία φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη-εκτός έδρας μάλιστα-κόντρα στην ΑΕΛ με το κλίμα να έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Οι Λαμιώτες έχουν συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς ήττα με τον Μάκη Χάβο να έχει βάλει την υπογραφή του στην μετάλλαξη της ομάδας. Στα αγωνιστικά μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Βάντερσον.

Ο Λεβαδειακός πάει στην Λαμία με νέο προπονητή. Η εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο με τον Ιταλό Τζιουζέπε Σανίνο να κάνει ντεμπούτο. Στα ευχάριστα η ερπιστροφή του Ναγκίς, ενώ εκτός είναι οι μακροχρόνιοι Ντιόγκο, Μάνγκα, Βιντέκερ και ο Όμο.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (27/10)
17:15 ΑΕΛ – ΟΦΗ (Novasports2)
19:00 Λαμία – Λεβαδειακός (ΕΡΤ1)