3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ πιστό στο ραντεβού του με τη νίκη (2-0)κόντρα στην Ομόνοια

Το ΑΠΟΕΛ πιστό στο ραντεβού του με τη νίκη (2-0)κόντρα στην Ομόνοια

By on 31 Οκτωβρίου, 2018 0 6541 Views

To σαφώς καλύτερο και με παίκτες που κάνουν την διαφορά κέρδισε την Ομόνοια με 2-0 στο εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής. Ο Νατέλ στο 32΄και ο Αλ Τάμαρι στο 56΄πέτυχαν τα δυο γκολ του ΑΠΟΕΛ που είχε την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα από τα αρχικά στάδια του αγώνα μέχρι το τέλος, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια προσπάθησε αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να σπάσει την παράδοση και να ανακόψει την νικηφόρα πορεία του ΑΠΟΕΛ αφού από μόνη της η θέληση δεν ήταν αρκετή ,με τον Γ. Αναστασίου που ήταν στο ΓΣΠ να διαπιστώνει ότι έχει αρκετή δουλειά μπροστά του για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την εικόνα της ομάδας.

Το παιχνίδι άρχισε χωρίς κάτι ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη. Δεν έλειψε το πάθος και οι σκληρές «μάχες». Μέχρι το 15’ το ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή και έκανε παιχνίδι με την Ομόνοια να προσπαθεί με μπαλιές να βρει είτε τον Ντάρμπισαϊαρ είτε τον Ραμίρεζ στον κενό χώρο. Είχαν κάποια καλά σουτ οι «γαλαζοκίτρινοι» με τους «πράσινους» να μην μπορούν να απειλήσουν. Ο Νατέλ στο 32’ έδωσε προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ με σουτ εκτός περιοχής έπειτα από πάσα του Ζαχίντ και την επιμονή του Τάμαρι που κατάφερε να πάρει τη μπάλα από τρεις αντιπάλους.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι μπήκε… αφηνιασμένη και είχε τα ηνία του παιχνιδιού. Με το… καλημέρα, και συγκεκριμένα στο 56’ ο Τάμαρι έπειτα από μια πάσα που δέχτηκε από το κόρνερ έκανε την προσποίηση, μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0. Αν και οι δύο ομάδες έψαξαν ένα γκολ, κάτι τέτοιο δεν έγινε και το 2-0 ήταν το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο ήταν και ο νέος προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου ο οποίος είδε την αναμέτρηση με τον πρόεδρο κ. Σταύρο Παπασταύρου και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.
ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Ρομό, Βούρος, Καρλάο, Μερκής, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Νατέλ (77′ Εφραίμ), Τάμαρι(86΄Αλωνεύτης), Ζαχίντ, Ρέζα (60΄Ντελατόρε)

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Ντε Βινσέντι, Κασίνι, Ιωάννου, Αλωνεύτης

Ομόνοια (Γκόμεθ): Μεχίας, Κούσουλος (65′ Εντρένα), Βύντρα, Γκαφούρ (46′ Πρέτσε), Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες (46΄Κατελάρης), Γκόμεθ, Χριστοφή, Ραμίρεζ, Ντάρμπισαϊαρ

Στον πάγκο: Παναγή, Μανρίκε, Τζαΐλσον, Λοέ, Μόντες, Αλμπίν,

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόουζα / Γκαφούρ, Kούσουλος, Λόπες
ΓΗΠΕΔΟ:«ΓΣΠ»
ΘΕΑΤΕΣ: 5.546 εισιτήρια
Στο όριο καρτών: Βάτερμαν, Ντελατόρε / Ίσμα Λόπες

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας