3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα

By on 31 Οκτωβρίου, 2018 0 3852 Views

Ο Πάολο Τραμετσάνι, ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ευχαρίστησή του να είναι προπονητής στο ΑΠΟΕΛ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που είδα. Χθες είχαμε μια πολύ καλή μέρα. Μιλήσαμε με τη διοίκηση και τους πάικτες μας στην προπόνηση, ενώ είχαμε και τη στήριξη από τους οπαδούς μας. Ήρθαν για να μας δείξουν ότι μας εμπιστεύονται και είναι δίπλα μας. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε, να είμαστε οικογένεια. Είναι ευχαρίστηση για μένα να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι, ωστόσο, είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε συμπεράσματα. Αν θέλουμε να ωριμάσουμε και να μεγαλώσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτό το ρυθμό. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος που έχουμε μπροστά μας, να δουλεύουμε», ανέφερε αρχικά.

Για τη διαφορά του παιχνιδιού με τα προηγούμενα δυο που ήταν στον πάγκο:
«Ήταν τρια διαφορετικά παιχνίδια. Μέσα από αυτά, θέλαμε να βρούμε την ισορροπία μας. Στο πρώτο παιχνίδι προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε, το δεύτερο παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Είχαμε ένα διάστημα 20 λεπτά που δεν ήμασταν καλοί. Σήμερα όμως, είχαμε 90 λεπτά που η συμπεριφοτά μας ήταν πολύ καλύτερη, τόσο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Πρέπει όπωσδήποτε όμως να βελτιωθούμε, έχουμε αρκετά περιθώρια να βελτιωθούμε».