21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν Χάρηκαν Ολυμπιακός-Εθνικός 1-1 (ΘΟΙ-ΜΕΑΠ 0-0)

By on 2 Νοεμβρίου, 2018 0 400 Views

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος β’ κατηγορίας. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, σε ένα ματς που… θύμισε πρώτη κατηγορία Ολυμπιακός και Εθνικός συμβιβάστηκαν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανένα. Στο άλλο παιχνίδι, ΘΟΪ-ΜΕΑΠ έμειναν στην λευκή ισοπαλία 0-0 σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι.

Νωρίς στο παιχνίδι… πήρε κεφάλι η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη, αφού μόλις στο 11’ έπειτα από ένα τραγικό λάθος του Γιωργαλλίδη, ο Φοινίρης είπε «ευχαριστώ» και τελείωσε με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ τη φάση για να ανοίξει το σκορ, αποτέλεσμα το οποίο… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 62’ όμως οι ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Πιντσέλι αποβλήθηκε και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με εξαιρετικό πλασέ του Φάμπιο στο 69’ενώ λίγο πριν το τέλος κακώς δεν αποβλήθηκε ο Ρομό του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός (Μπούις): Γιωργαλλίδης, Λεονάρντο, Πιερμάρ, Ρομό, Φάμπιο, Παχίπης, Οπόνγκ (55′ Ροτζέριο), Σαμάρας, Αντωνίου (55′ Κρίντσκι), Μέντες, Ράμος

Εθνικός (Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Φωτίου, Ρόγκατς, Πιντσέλι, Φοινίρης, Μαραθωνίτης (61’ Σίδνεϊ), Γκλικόροφ, Καπαρτής, Μαρκόσκι, Χριστοφή, Παπαγεωργίου (90+3’ Ηλία)

ΘΟΪ-ΜΕΑΠ 0-0

Στην Λακατάμια, όλα κινήθηκαν στην… μετριότητα και το 0-0 ανάμεσα σε ΘΟΪ και ΜΕΑΠ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μηνά για την ομάδα του Ιωάννου στο 33’ όμως στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε το… παραμικρό και το 0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών.