19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εύκολα τριάρα η Γιουβέντους και περιμένει την Γιουνάιτεντ

Εύκολα τριάρα η Γιουβέντους και περιμένει την Γιουνάιτεντ

By on 4 Νοεμβρίου, 2018 0 499 Views

Χωρίς να ζοριστεί, η Γιούβε καθάρισε 3-1 την Κάλιαρι, διατηρήθηκε αήττητη στο +6 από τους διώκτες της και περιμένει τον Μουρίνιο για να κλειδώσει πρόκριση στο Champions League.

Στο προηγούμενο εντός έδρας της έχασε το απόλυτο. Η Γιουβέντους ωστόσο, το ξεπέρασε άμεσα και συνεχίζει ασταμάτητη. Εφτασε στην 11η αγωνιστική με μία μόνο ισοπαλία και έχοντας καθαρίσει και την Κάλιαρι, μπορεί και κρατάει σε απόσταση έξι βαθμών Ιντερ και Νάπολι. Το 3-1 πάντως δεν ήρθε τόσο εύκολα, καθώς η Γηραιά Κυρία δεν έβγαλε μεγάλη ενέργεια και το πήρε με σωστή διαχείριση.

Ο Ντιμπάλα που αγωνίστηκε ως αρχηγός, χρειάστηκε μόλις 46 δευτερόλεπτα για να αδειάσει με μία προσποίηση δύο αντιπάλους και πέφτοντας να το στείλει στη γωνία για το 1-0. Ο Ζοάο Πέντρο ισοφάρισε με ωραίο τελείωμα (36′), αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόνο δύο λεπτά.

Ο Μπράνταριτς σημείωσε ένα απίθανο αυτογκόλ με προβολή χωρίς αντίπαλο. Στο 41′ το VAR παραδόξως υπέδειξε ότι δεν υπήρχε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Μπράνταριτς, ενώ στο 48′ ο Κριστιάνο σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά ο CR7 δεν θα έβρισκε δίχτυα στον αγώνα, αλλά θα… κερνούσε στον Κουαδράδο το 3-1 στην αντεπίθεση. Και τώρα ακολουθεί η Γιουνάιτεντ…

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Σέλιο, Μπενάτια, Ζοάο Κανσέλο, Ματουιντί (83′ Μπαρτσάλι), Πιάνιτς (70′ Αλεξ Σάντρο), Μπεντανκούρ, Ντάγκλας Κόστα (46′ Κουαδράδο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιμπάλα
Κάλιαρι (Ρονάλντο Μαράν): Κράνιο, Τσεπιτέλι, Πιτσακάνε, Σρνα, Παντοΐν (80′ Σάου), Ιονίτα (67΄Φαραγκό), Κάστρο, Ζοάο Πέντρο, Μπράνταριτς (56′ Τσιγκαρίνι), Μπαρέλα, Παβολέτι.