21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

Έτοιμη να κάνει το καλύτερο της παιγνίδι η ΑΕΚ

By on 7 Νοεμβρίου, 2018 0 346 Views

Ο Αντόνι Ιραόλα παραχωρησε διάσκεψη τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Λουντογκόρετς. Στο πάνελ από πλευράς ποδοσφαιριστών ήταν ο Θωμάς Ιωάννου.

Αρχικά μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ Αντόνι Ιραόλα:

«Για μας ειναι ενα παιχνίδι κλειδί. Θέλαμε στην Κύπρο να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν ευκαιρίες, είχε καλή παρουσία και θα είναι δύσκολο για μας. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Για το τι πρέπει να διορθώσει σε σχέση με προηγούμενο ματς:
«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε πιο δυνατά. Στη Λευκωσία ήμασταν κακοί στα πρώτα 15 λεπτά. Η Λουντογκόρετς έχει πολύ γρήγορους παίκτες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις τους. Θα είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε πρώτοι γκολ».

Αν όσοι παίκτες ήρθαν στη Βουλγαρία είναι έτοιμοι κ αν το ματς ειναι 50-50:
«Όλοι όσοι ήρθαν είναι διαθέσιμοι. Θα δούμε αύριο αν θα κάνουμε αλλαγές. Για φαβορί και αουτσάιντερ μπορεί να δει κανείς τα στοιχήματα (χαριτολογώντας). Προφανώς είναι πολύ δύσκολο ματς για μας, ειναι πολύ δυνατή στην έδρα της και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να σκοράρουμε».
Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές:
«Ναι, είναι πιθανό να κάνουμε κάποιες αλλαγές».
Για το αν θα παίξει επιθετικά:
«Ο στόχος ειναι πάντα να σκοράρεις πρώτος. Έχουν καλούς και γρήγορους παίκτες, είναι πολύ καλοί στο τρανζίσιον και υποφέραμε στο πρώτο ματς απο τις αντεπιθέσεις. Προσπαθεί να έχει κατοχή. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της. Θα βρούμε χώρους, πρέπει να είμαστε πιο καλοί στην τελική πάσα».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Θωμάς Ιωάννου:

«Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Ήρθαμε για τη νίκη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι δύσκολο, όμως όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να σκέφτεσαι αποκλειστικά το προσεχές παιχνίδι και τίποτα άλλο».