27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρονάλντο:Τους χαρίσαμε τη νίκη…Δεν έκαναν τίποτε για να νικήσουν

Ρονάλντο:Τους χαρίσαμε τη νίκη…Δεν έκαναν τίποτε για να νικήσουν

By on 8 Νοεμβρίου, 2018 0 560 Views

Σίγουρος για την πρόκριση της Γιουβέντους ως πρώτη από τον όμιλο εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέταξε το καρφάκι του για την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 2-1 επί της Γιουβέντους στο Τορίνο στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την εικόνα του αγώνα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους ξεκαθάρισε πως οι κόκκινοι διάβολοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να αξίζουν τη νίκη.
Μάλιστα, χαρακτήρισε τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δώρο της Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε: “Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι για ενενήντα λεπτά, είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις, όμως αντ’ αυτού χαλαρώσαμε και τιμωρηθήκαμε.

Η Μάντσεστερ δεν έκανε τίποτα για να κερδίσει το ματς. Δε μπορείς καν να μιλάς για τύχη, καθώς πρέπει να βρεις τη δική σου τύχη και σε αυτή την περίπτωση εμείς απλά τους το χαρίσαμε. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, καθώς παίξαμε πραγματικά καλά και είμαστε ακόμα στην κορυφή του ομίλου”.