18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Λάτσιο στο 95΄ισοφάρισε σε ένα μεγάλο ντέρμπι με την Μίλαν

Η Λάτσιο στο 95΄ισοφάρισε σε ένα μεγάλο ντέρμπι με την Μίλαν

By on 25 Νοεμβρίου, 2018 0 521 Views

Η Λάτσιο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 78′ απέναντι στη Μίλαν, όμως δεν παράτησε ποτέ στο παιχνίδι και ισοφάρισε στο 95′ παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν με τις δύο ομάδες να μάχονται για την 4η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στο Champions League. Σε αυτήν τη μάχη το προβάδισμα πήρε η Λάτσιο, καθώς απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 και παρέμεινε έναν βαθμό μπροστά από τους «ροσονέρι».

Το παιχνίδι ήταν πολύ αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, όπου έγιναν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Την κορυφαία την είχε στο 16′ η Μίλαν με τον Χακάν Τσαλχάνογλου, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Από την πλευρά της η Λάτσιο βρήκε δίχτυα με τον Ιμόμπιλε στο 29′, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και μάλιστα η Λάτσιο είχε περισσότερες τελικές, αλλά και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες με τους Λουίς Αλμπέρτο στο 58′ και Γουάλας στο 71′.

Εντέλει, η Μίλαν βρήκε το γκολ στο 78′ με τον Καλάμπρια να σπάει την μπάλα στον Κεσιέ, που με δυνατό διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Πίεσαν μέχρι τέλους και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση με φοβερό σουτ του Κορέα έξω από την περιοχή.