17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα πρώτα 7 εισιτήρια για τα νοκ-άουτ του Champions League!Πέρασαν τα θηρία

Τα πρώτα 7 εισιτήρια για τα νοκ-άουτ του Champions League!Πέρασαν τα θηρία

By on 28 Νοεμβρίου, 2018 0 435 Views

Οι πρώτες 7 ομάδες εξασφάλισαν την θέση τους στους «16» του Champions League και περιμένουν τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση.

Χωρίς σασπένς θα είναι η τελευταία αγωνιστική του Champions League σε ότι αφορά τους τέσσερις τελευταίους ομίλους, αφού 7 από τα 8 εισιτήρια για την επόμενη φάση βρήκαν τους κατόχους τους.

Για τον 5ο όμιλο, όπου βρίσκεται η ΑΕΚ, η Μπάγερν και ο Άγιαξ εξασφάλισαν την πρόκριση και θα παίξουν την πρωτιά στο μεταξύ τους αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής που θα γίνει στο Άμστερνταμ. Τρίτη θα είναι η Μπενφίκα, ενώ και μαθηματικά αποκλείστηκε η Ένωση.

Στον 6ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε την πρόκριση και θέλει τυπικά ένα βαθμό απέναντι στην Χόφενχαϊμ για την πρωτιά, ενώ η δεύτερη και τρίτη θέση θα παιχτεί στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε Λιόν και Σαχτάρ Ντόνετσκ (στην Ουκρανία), με την Χόφενχαϊμ να έχει αμυδρές ελπίδες να κλέψει την τρίτη θέση σε περίπτωση ήττας των Ουκρανών.

Στον 7ο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης με το διπλό στο «Ολίμπικο» εξασφάλισε την πρώτη θέση, δεύτερη θα είναι η Ρόμα, ενώ η τρίτη θέση θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ισοβαθμούν.

Τέλος στον 8ο όμιλο, η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήραν τα δύο εισιτήρια (η πρωτιά θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική), ενώ στο Europa League θα συνεχίσει οριστικά η Βαλένθια.